dilluns, 23 de novembre del 2009

Participació de Casament (Wedding Invitation)




Aquesta és la nostra participació de casament. Les nostres filles de 6 i 7 anys van voler col.laborar escrivint part del texte, ja que per elles el casament era un fet excepcional (foto 2) aquest texte que anava dins la participació en un full apart, no va ser corregit , i es va respectar l'original tal i com elles l'havien escrit.

El paper que es va utilitzar era cartolina (180g./m2) Canson Effects iridiscent amb partícules metàl.liques, les inicials i la mà que assenyala, es van imprimir manualment amb tinta de pigments daurada.


OUR WEDDING INVITATION

This is our wedding invitation. We let our two daughters of 6 and 7 years old, tell something to the guests, so we printed the calligrafic text as they naturally did (Pic 2) even with its spelling mistakes.

The invitation was made using Canson Effects Papers (180g.m2) with metallic and iridiscent accents. The capitals (monogram) and the pointing hand were hand-stamped with Gold Pigments Ink.

4 comentaris:

  1. Bé, arribo una mica tard, s'hauran assecat els canapès... Però el vinet serà més añejo. Apa, parella, deixeu de fer els tortolitos i serviu-nos una copeta, per brindar per 4x10 anys de felicitat. Després si voleu, ens quedem a fer de cangurs perquè pugueu ballar a la llum d'aquesta lluna plena fins la matinada. I després... va, que hi ha canalla, després, un bisito i a dormir.
    Molts bisitos de la gent de Lleide.

    ResponElimina
  2. Que xula! Senzilla i molt original!M'encanta el blanc, cada vegada més!

    Jo ara tinc un encàrrec i m'estic trencant el cap sobre com fer-la!!! ^-^ Em fa gràcia perquè nosaltres tampoc ens hem casat encara!Ara, segur que el dia que ho fem (no tardarem massa) no conto que fem cap celebració...som així d'eixuts! :D

    ResponElimina
  3. APANONA: jo també dec ser una eixuta, perquè al nostre convit de casament vem ser 27 persones! Però de tant íntim va ser preciós!

    Mai m'oblidaré de la carona de les meves filletes, que van venir tan cofoïes a fer de Dames d'humor!
    (t'ho juro que així és com es pensaven que es deia, hehehe! qué dolces!)


    Et passo un enllaç on trobaras idees que segur que t'alegraran la vista:

    http://www.invitationcrush.com/

    A veure si et serveix de inspiració! :-)
    petonets.

    ResponElimina
  4. Ostres, moltes gràcies! Vaig a xafardejar IPSO FACTO!Necessito idees!Bé, ja en vaig tenint, però em costa molt "visualitzar-les"...

    Nosaltres suposo que si finalment fem alguna celebració, fariem el mateix: família directa i alguns amics íntims. M'imagino la cara de felicitat de les vostres nenes!Que boniques! A les meves els toca fer de dames d'humor el mes vinent!:D :D :D

    ResponElimina