dimecres, 23 de desembre del 2009

Felicitacions de Nadal 2ª part (Christmas greeting card)


Aquestes són les felicitacions de Nadal que em quedaven per entregar, i no me'n he sabut estar de fotografiar-les...finalment vaig optar per folrar-les amb un paper més alegre que les primeres que vaig fotografiar fa uns dies, i a més hi vaig afegir al Rei Blanc que és més nostrat. Estic contenta de com han quedat i només em sap greu no anar més de pressa al montar-les per poder-ne haver regalat a tothom...




FELICITACIONES NAVIDEÑAS


Estas son la felicitaciones navideñas que me quedaban por entregar, y no he podido evitar sacarles una foto...al final opté por forrar las cajas con un papel un poco más alegre que las que fotografié hace unos días y además añadí al Rey Blanco que es más de aquí. Estoy contenta de cómo han quedado y solo me sabe mal no poder ir más rápida al montarlo todo, para poderlas regalar a todos...




Christmas greeting card

These are the last Christmas greeting cards that I still haven't given. I wasn't able to resist taking one last picture of them before they parted to another home. The outside lining is different from the one I started few days ago, and I also added another character: The white Magic King named Melchior. When I was little he was my favourite one. I'm happy to see how the lot looks, I just feel sorry for not having been able to mount them faster, in this way I could have had many more boxes to give as a present.

2 comentaris:

  1. Avui, a més de preguntona, estic "comentadora" no me'n puc estar!! :D Ja fa temps que vaig veure aquesta entrada i em va encantar la idea i la carona super dolça d'aquest Pare Noel, volia preguntar-te, i les capsetes, les vas fer tu o les vas comprar? M'encanten també!

    ResponElimina
  2. APANONA: Me'n alegro que estiguis en mode "comentadora"!
    Les capces, les vaig trobar en una botiga de subministraments d'hostaleria, i serveixen per envasar turrons artesans!
    Com que les venen desplegades (sense montar) les vaig poder folrar molt fácilment per conjuntar amb els Pares Noëls que anaven dintre perquè originalment, eren d'un daurat molt lleig :-)

    Segur que no et costarà trobar-les i les possibilitats són infinites! Prova-ho!

    ResponElimina

Si has passat per aquí i vols afegir alguna cosa o donar la teva opinió, estaré molt contenta de llegir-te i fins i tot de contestar-te; Gràcies!