dimecres, 16 de desembre del 2009

Felicitacions de Nadal (Christmas greeting card)




El meu darrer descobriment han estat les capces de torrons per muntar a casa (i per hostaleria) que es troben a les botigues especialitzades en productes de paper.

Es venen desplegades, de manera que són fàcils de folrar amb papers estampats, i com que tenen una finestra, després es poden aprofitar com a capces per muntar diorames de Nadal com a felicitació original...
Jo ja n'he fet alguna, per felicitar el Nadal als més propers en edició súper-limitada. El Pare Noël de dins, porta reblons i així pot moure els braços i les cames. Pels temps que corren encara li trobo una mica massa de sobrepès...crec que en faré algun de més magre.


Christmas greeting card

My last discovery has been these boxes that in Spain are used by the cakes shops to store a typical Christmas dessert called "turrones".

They are sold unfolded, so it is very easy to line them with a nice wrapping paper, and as they have a window in the front side, I use them to make dioramas with Christmas scenes to give as a different Greeting card...I have recently made these in super-limited edition. The Santa inside, has rivets in both his legs and arms so he can move them.

I'm planning to make a thinner Santa, according to the days we live.

2 comentaris:

  1. Com a fidel seguidora del teu blog,
    no puc més que felicitar-te per aquesta felicitació de Nadal,
    és preciosa i súper currada!

    Elisenda

    ResponElimina

Si has passat per aquí i vols afegir alguna cosa o donar la teva opinió, estaré molt contenta de llegir-te i fins i tot de contestar-te; Gràcies!