dimarts, 16 de febrer del 2010

La dama i la Muerte (The Lady and the Reaper)


Darrera del tò còmic d'aquest curtmetratge, dirigit per Javier Recio Gracia, es reinvindica el dret que tenim tots de tenir una mort digna. Després d'emportar-se el Goya al millor curtmetratge d'animació, ara opta als Òscars de Hollywood. Un dels creadors que hi ha al darrera d'aquest curt és Iker de los Mozos, un animador en 3-D que ja havia col.laborat en la creació de Planet-51.


Tras el tono cómico de éste corto, dirigido por Javier Recio Gracia, se reivindica el derecho que todos tenemos a una muerte digna. Tras llevarse el Goya al mejor cortometraje de animación, ahora opta a los Óscars de Hollywood. Uno de los creadores que hay detrás de éste corto, es Iker de los Mozos, un animador en 3-D que colaboró en la creación de Planet 51.

4 comentaris:

  1. M'encanta aquests curt metratge es genial ...molta petonets

    ResponElimina
  2. M'ha semblat genial!!!!! Molt divertit i molt ben fet encara que a la meva travessa dels Goya no partia com a favorit.

    ResponElimina
  3. L'he vist començar, però no tinc els 8 minuts que dura, perquè tinc l'olla al foc (tú ja m'entens) Tan aviat com el vegi, te'l comento. Petonets (bisitos, que diuen les iaies aquí)

    ResponElimina
  4. A mi, m'agrada especialment el començament...la part del Hospital se'm fa massa llarga, però el personatge de la iaia és genial, i la realització em sembla impecable...jo no havia fet travesses, però pels Òscars encara hi som a temps, no? ;-)
    Moltes gràcies...a totes.

    ResponElimina

Si has passat per aquí i vols afegir alguna cosa o donar la teva opinió, estaré molt contenta de llegir-te i fins i tot de contestar-te; Gràcies!