dimecres, 3 de febrer del 2010

Nicoletta Ceccoli

Totes les imatges pertanyen a Nicoletta Ceccoli.
Imatge Via Tokio Bunnie
Si us va el surrealisme i les imatges enigmàtiques, us agradarà el treball de Nicoletta Ceccoli, una il.lustradora de San Marino, que ha deixat un munt de gent hipnotitzada amb imatges tan oníriques com les que avui us porto, protagonitzades per dames fantasmals en situacions verdaderament poc comuns. Il.lustracions d'estètica gótica, amb un alt component de fantasia. Per saber més sobre ella ellaceu aquí.


Si os van el Surrealismo y las imágenes enigmáticas, os encantará el excelente trabajo de Nicoletta Ceccoli, una ilustradora de San Marino que ha dejado a un montón de gente hipnotizada con imágenes tan oníricas cómo las que es capaz de producir, siempre protagonizadas por fantasmales señoritas de tez blanca en situaciones poco comunes. Ilustraciones de estética gótica con un alto componente fantástico. Para saber más sobre ella enlazaros aquí.

If you like the surrealist style and enigmatic images, you cannot miss the works from Nicoletta Ceccoli, an illustrator from San Marino, who's hypnotizing her admirers with oneiric illustrations such these ones I'm posting today, with ghostly girls taking the chief role in odd situations. Gothic aesthetic plus lots of fantasy. To know more about her link here.

3 comentaris:

  1. Realment fa unes il·lustracions impressionants.Ja la coneixia des de fa un temps i m'encanta!! En la seva línia, també està molt bé l'obra del francès Benjamin Lacombe http://benjaminlacombe.hautetfort.com/
    Salutacions!

    ResponElimina
  2. Jo, al començament la confonia amb Rebecca Dautremer, que també em té el cor robat (com quasi a tothom), però ahir quan em mirava més extensament els dibuixos de la Nicoletta, vaig pensar en les teves precioses nines gòtiques i vaig pensar que tú, segurament la coneixeries! Moltes gràcies per la recomanació, no coneixia en B.Lacombe, i he donat un cop d'ull ràpid al seu Blog i m'ha semblat preciós...me'l guardo! Moltes gràcies Lyn, un petó!

    ResponElimina
  3. Enigmàtiques sí que ho són... Visitaré els artistes que heu comentat a veure què tal.

    ResponElimina

Si has passat per aquí i vols afegir alguna cosa o donar la teva opinió, estaré molt contenta de llegir-te i fins i tot de contestar-te; Gràcies!