dilluns, 22 de febrer del 2010

Saul Steinberg

©2005 The NewYork Times Company

Saul Steinberg Foundation
Alguns dels meus dibuixos preferits d'aquest cél.lebre artista. Humor elegant per començar la setmana...Imatges extretes de la Fundació Saul Steinberg.


Algunos de mis dibujos favoritos de este célebre artista. Humor elegante para empezar la semana...Imágenes de La Fundación Saúl Steinberg.


Some of my favourite illustrations from this great illustrator. All images from Saul Steinberg Foundation.



7 comentaris:

  1. molt interssant en Saul Steinberg... No el coneixia!
    Gràcies, Carme!

    ResponElimina
  2. Em quedo amb la banyera... ara que jo no sé si m'hi banyaria :-))

    ResponElimina
  3. Molt divertits! M'agrada la caixa... i la banyera és genial :)

    ResponElimina
  4. Per mi el de la caixa és genial, però també el del senyor que reposa els seus peus delicats a la cadira més còmoda que hi ha!

    ResponElimina
  5. Debia ser un tot un personatge aquest Saul! (va morir el 1999) durant una temporada, només pensava en copiar-li la senyora de la banyera (jo sí que m'hi banyaria!) però ara a casa meva tenim dutxa!...Sempre podria aprofitar les caixes de cartró i apilant-ne unes quantes fer-me una cadira tan barroca com la seva. ^_^

    ResponElimina
  6. Qué bueno el Steinberg! Ya veo que nos fijamos en lo mismo. Muchas gracias por tus palabras y porque ahora te visitaré, me gusta mucho, lo que haces, y la Rita, es tan tierna... enhorabuena!

    ResponElimina
  7. I love his work too - I have a vintage edition of his book 'the Passport'
    given to me by my father who has always been a huge fan. It is one of my most treasured possessions. We were lucky to have an exhibition of his work at our local gallery in Dulwich last year - brilliant!

    ResponElimina

Si has passat per aquí i vols afegir alguna cosa o donar la teva opinió, estaré molt contenta de llegir-te i fins i tot de contestar-te; Gràcies!