dimarts, 16 de març del 2010

Como la Princesa del Guisante




Aquest és el nou banner, que portarà el blog de "Como la Princesa del Guisante" de la meva bona amiga Ana. El podria haver estat retocant fins demà passat, però l'Ana que ja estava impacient per posar-lo m'ha suggerit de deixar-lo com estava...Amb els dibuixos passa una mica com amb els fills: quan estàs a punt de sortir de casa per anar al Pediatra, tot i haver passat pel bany, sempre els trobes una petita llàntia a la samarreta, la cara no tan neta com et pensaves i les ungles una mica més llargues del què voldries...
Espero que les seves seguidores (jo no conto...) el trobi'n encertat i els agradi aquesta nova imatge. Aquest és el primer banner que faig per encàrreg; Ara ja ho puc posar al meu currículum...també conta, no?

Un petó molt gran per l'Ana, escriptora a temps parcial amb un enorme talent, tant amb la ploma com amb l'agulla i el fil!


Como la Princesa del Guisante



Este es el nuevo banner, que encabezará el blog de "Como la Princesa del Guisante" de mi buena amiga Ana. Lo podía haber retocado hasta el infinito, pero Ana, que ya estava impaciente por lucirlo me ha sugerido dejarlo como estaba...con las ilustraciones pasa un poco como con los hijos: cuando estás a punto de marchar a la consulta del Pediatra y a pesar de haberlos aseado previamente, en el último momento siempre encuentras una pequeña mancha en la ropa, la cara no tan limpia como esperabas o las uñitas más largas de lo quisieras...
Espero que a sus seguidoras (yo no cuento...) les guste la nueva imagen. Este es el primer banner que diseño por encargo; Ahora ya lo puedo poner en mi currículum...también cuenta, no?

Un gran beso para Ana, escritora a tiempo parcial con un enorme talento tanto para escribir, como para coser!




Like the princess and the Pea

This is the new banner for the blog of my friend Ana, named "Como la Princesa del Guisante" ("Like the Princess and the Pea"). I would be touching up the illustration all day long, but Ana has suggested me to leave it like this because she was impatient to display  it at her blog. A drawing (for me) is never good enough to be delivered, and there is always the feeling that you can improve it...
This one is the first assignment to design a banner I have received...so now I can include it at my curriculum vitae. It counts...don't you think?

16 comentaris:

  1. No tengo palabras suficientes para describir lo que siento (y no será porque sea una persona poco locuaz...).

    Necesito conocerte en persona para darte ese gran abrazo que mereces. ¿Me divierte que tú me llames generosa a mí!

    Espero que cada entrada de mi blog esté a la altura de la belleza de su nueva cabecera.

    Ays... cuántas sorpresas esconde la blogosfera.

    Besos grandes

    ResponElimina
  2. Querida Ana...la blogosfera es un gran Kinder huevo con sorpresas de todo tipo...a mi de momento, todas me han salido buenas...amigas que no esperaba, proyectos nuevos y muchos abrazos virtuales. Parece mentira, que todavía no nos conozcamos en persona...pronto, pronto. Un placer Ana: Su grafista le desea una feliz semana!

    ResponElimina
  3. A ver, distinguidísimo público de La meva maleta... Aquí hay una diferencia de opiniones. Necesitamos votaciones: Quien crea que este dibujo es perfecto tal cual, que levante la mano...

    ResponElimina
  4. Felicidades a las dos por el arte que imprimis en cada detalle, me ha encantado el banner que has diseñado para la princesa del guisante. Besitos y feliz tarde

    ResponElimina
  5. Jo aixeco la mà!!
    A mi m'agrada mooolt tal i com està; ara passaré a veure com queda al bloc de l'Ana.
    Moltes felicitats a les dues!

    ResponElimina
  6. Quin èxit...em dono per satisfeta!

    Mónica: eres un encanto, muchas gracias! Petons :o)

    Meloenvuelve i Stel.la: Ara el blog de l'Ana ja té un pèsol en persona...me'n alegro que us hagi agradat! Prometo no remenar-lo més!!! Moltes gràcies i petonets a totes!

    ResponElimina
  7. Admiro el GRAAAAN TALENT que teniu les dos!
    Admiro la vostra creativitat!!!!
    Felicitats Ana del Guisante i La meva maleta!
    Espero poder aprendre de vosaltres!
    Una abraçada mestres!

    ResponElimina
  8. Moltes gràcies Monty!...jo no puc pas fer de mestre, encara estic aprenent! Si de cas t'haurès de refiar de l'Ana...jajajaj...una abraçada, maca! Carme.

    ResponElimina
  9. *Monty, a mí que me registren, l'artista és ella, jo només sóc aprenent de tot. Petons a les dues...

    ResponElimina
  10. Muchas gracias Ana...a mi siempre me gustó este cuento y los guisantes, también! Besitos!

    ResponElimina
  11. son unos dibujos preciosos
    y también todos los demás que he visto

    ResponElimina
  12. ANILEGRA: Muchísimas gracias...¡espero que encuentres muchas cosas que te gusten en mi maleta!
    Bienvenida :-)

    ResponElimina

Si has passat per aquí i vols afegir alguna cosa o donar la teva opinió, estaré molt contenta de llegir-te i fins i tot de contestar-te; Gràcies!