dilluns, 8 de març del 2010

Mercat del Disseny de Sitges

Ahir diumenge, vaig poder visitar El Mercat del Disseny, que se cel.lebrava a la ciutat de Sitges. Malgrat la grisor del dia, vaig trobar-me amb un Mercat encantador, plè de color i gent creativa. 
Xapes i anells d'Anita de trapo
Allà, vaig poder saludar la Lyn Newhouse a qui encara no coneixia personalment, i em vaig enamorar encara més de les seves nines gòtiques, que tant d'èxit tenen. Les Bertas, els Zombies, i tota la tropa de criatures que amb tant carinyo realitza.
Zombies i Bertas de Lyn Newhouse
També vaig descobrir les produccions que realitza Papup. Un taller, on la Julie a partir de págines de revistes antigues, (que previament plastifica i cus), converteix en moneders, portadocuments o pochettes divertidíssimes, com per obra i gràcia de la màgia-potàgia. Una petita mostra de gran creativitat i ingeni...No us en perdeu detall, visitant el seu Blog.
Un Mercat més que recomanable, on trobar regals per tothom. Espero que se'n faci'n més edicions...que almenys amb mi, ja hi poden contar!

Fotografies de Carme Sala
Ayer domingo pude visitar El Mercado del Diseño de Sitges. A pesar del amenazante cielo gris que nos acompañó todo el día, pude disfrutar de un mercado lleno de color y gente creativa.
Me topé con las preciosas chapas, collares y anillos forrados en tela de Anita de trapo.
Con las muñecas de Lyn Newhouse, a quién por cierto, pude conocer en persona y comprobar que sus muñecas góticas son todavía más bonitas vistas de cerca, igual que las variopintas criaturas que con tanto cariño realiza...los zombies, las Bertas, y cualquiera de la ilustraciones que tenía a la venta...¡cuanto talento!.
También descubrí las creaciones de Papup: un taller dónde Julie, a partir de páginas de revistas antiguas (que previamente plastifica y cose), convierte en divertidos monederos, porta-documentos y pochettes, cómo por obra y gracia de la magia-potagia.
Un mercado, más que recomendable, dónde encontrar regalos para tod@s y del que espero que haya próximas ediciones...pues, al menos conmigo, ¡ya pueden contar! 

Yesterday I was so lucky to visit the popular Design' Market in Sitges. Although the skies were greyish and the weather was not at his best, I discovered a market full of colour and lots of creative people.
I stopped by Anita de Trapo's stand, where I found pretty fabric-lined badges, rings and necklaces.
I also, fell in love with the gorgeous Gothic Dolls and all the lovely creatures that Lyn Newhouse creates with lots of love at her studio...and discovered the paper creations of Papup, an atelier where Julie transforms old magazine's pages into cute purses, briefcases and pochettes, as if a magic trick were happened. 
A recommended place to visit, if next editions may occur...in one of the best seaside city's close to Barcelona, that I ever have visited.


8 comentaris:

  1. Carme, gràcies per la teva visita i per la ressenya! Em va agradar molt conèixer-te i poder saludar-te en persona :)
    Una abraçada ben forta!!

    ResponElimina
  2. ¡¡Me ha gustado mucho conocer el mercado y ver tus simpáticas fotografías. Me han encantado los detalles en Sitges :D
    Buenos dias

    ResponElimina
  3. Buff, quin perill. Jo, si hi hagués anat, m'hauria deixat la cartera a casa per evitar temptacions jajaja

    ResponElimina
  4. Quin privilegi poder conèixer la Lyn m'encanten les seves creacions....cuantes cosetes maques vas poder ficar a la teva maleta....molts petonets de colors...Muak

    ResponElimina
  5. Lyn: Vaig passar-m'ho pipa! I la meva filla, es va enamorar de totes les coses maques que fas! Es un privilegi per mi tenir-te de seguidora...

    Mónica: Ojalá haya podido transmitirte algo del ambiente que había ayer en Sitges...aunque si se celebra otro, te lo recomiendo y así podrás conocer ésta preciosa ciudad. Muchas gracias, eres un sol!

    Ana: Jo li vaig demanar al meu marit que me la guardés ell...i tot i així...! Smuaks!

    la Pintoreta: Alguna coseta de la Lyn, alguna de la Anita de trapo, alguna de...res quatre cosetes. Si hagués pogut comprar tot el que m'agradava, amb la maleta, no n'hagués tingut prou! molts petonets geladets...muaks, muaks!

    ResponElimina
  6. I tant que petons geladets i nevadets!!!!
    Finalment jo no hi vaig poder apropar-me dissabte :(, gràcies a aquesta maleta que fa fotos puc veure que hagués valgut molt la pena. L'any vinent no me'l perdo!!

    ResponElimina
  7. meloenvuelve: Si hi vas l'any vinent...t'hi acompanyo! I ens ho comprem tot! petonets...

    ResponElimina
  8. qué buen mercado, siento no haber estado por ahí, gracias por enseñarlo, aunque no sea lo mismo, está genial! No sabía nada de Lyn Newhouse, buen descubrimiento.
    besos

    ResponElimina

Si has passat per aquí i vols afegir alguna cosa o donar la teva opinió, estaré molt contenta de llegir-te i fins i tot de contestar-te; Gràcies!