dijous, 25 de març del 2010

Paper que floreix (Papel que florece) Plantable Stationery




























Imatge de Botanicalpaperworks

La meva amiga Angela, em va passar ahir l'enllaç d'aquesta empresa, que comercialitza tota clase de producte imprès en paper amb un plus afegit: el paper després d'ésser usat, si es planta, floreix! Això, que no és un procés màgic encara que ho sembli, és degut a les llavoretes que el paper porta barrejades entre la seva fibra. Entre els seus productes, hi ha el que a mi m'ha agradat més: el confetti que no cal escombrar! Una idea curiosa que podeu veure aquí. Grazie mille Angela!

Mi amiga Ángela me pasó ayer el enlace de esta empresa que comercializa toda una gama de productos de papelería impreso en papel con un plus añadido: el papel después de ser usado puede plantarse y ¡florece! Esto que no es un proceso mágico, aunque lo parezca es debido a las semillas que el papel lleva mezclado entre sus fibras.Entre sus productos encontrareis el que más me ha gustado a mí: ¡el confetti que no hace falta barrer! Una curiosa idea que podeis ver aquí.Grazie mille Angela!

Yesterday my friend Angela got  to me this link from a  British enterprise that commercialize a range of stationery that once used you can plant and bloom into flowers! This is not a magic process although it may seem, this is due to the wildflower seeds that are mixed with the eco-friendly paper fibres. One of my favourite products is the plantable confetti...at last a confetti that you shouldn't sweep after the party!!! A curious idea that you can see here.Grazie mille Angela!

14 comentaris:

  1. Ana café y guisante: A qué sí! Bss :-)

    ResponElimina
  2. Ohhh :) nunca habia visto una idea tan buena para reciclar y tan bonita como este papel que florece. Muchas gracias por compartir tanto. Feliz jueves.

    ResponElimina
  3. Mónica: Cuando menos...¡es poética! Feliz jueves Mónica...Besos :-)

    ResponElimina
  4. Thank you for visit my blog !!! I love your blog too

    with pleasure Fraisy

    ResponElimina
  5. ho !!! pero que maco, es una gran idea!

    ResponElimina
  6. Fraisy: You are welcome here! Best wishes...Carme❤

    ResponElimina
  7. Martina: Aquest confetti és ideal per fer festes de jardí...a més de no haver d'escombrar-lo, al cap d'un temps creix una catifa de flors...que romàntic!!! Gràcies re-bonica!

    ResponElimina
  8. Quina xulada!! Tenir paper que et decoti la casa amb floretes vives.

    ResponElimina
  9. Ideal!!
    Què vols que et digui a mi que m'encanta embolicar les coses i que quedin boniques per regalar. Trobo que és una idea meravellosa!
    Moltes gràcies,

    ResponElimina
  10. Ernesto: Això sí que és reciclatge de debò.
    Amb aquest paper les cartes d'amor deuen ser més florides que mai! Això sí cal plantar-les en terra perquè floreixin...o sigui que si la carta no t'arriba al cor, plantes l'amant i la carta també! jajajaj

    ResponElimina
  11. meloenvuelvepararegalo: Aquesta entrada tan bé podria estar al meu blog com al teu i de fet en postejar-la he pensat en tú especialment...si et fa servei, te la passo! Un petonàs!

    ResponElimina
  12. cómo mola no? qué idea tan original!!
    :D

    ResponElimina
  13. Gabriela: Yo creo que éste confetti es un gran invento...sobretodo porqué al menos el barrer se va a acabar!

    Gracias por pasarte por aquí!
    :-)

    ResponElimina

Si has passat per aquí i vols afegir alguna cosa o donar la teva opinió, estaré molt contenta de llegir-te i fins i tot de contestar-te; Gràcies!