dissabte, 13 de març del 2010

Petites artistes...i la vella Quaresma

Què com va el recompte? Justament ara estem a tres cames de Setmana Santa...i ja veieu quina cara se li està posant...
Avui, volia felicitar a les petites artistes (d' entre 9 i 11 anys) que amb tant d'art han anat pintant les velles Quaresmes que avui us mostro. La primera,  pintada per la Clàudia de 9 anys, ja va aparèixer fa uns dies al blog. la segona, pintada per la Nica d' 11 anys, m'ha arribat sorprenentment rejovenida i amb un look, a més, molt primaveral! La molt presumida, s'ha tenyit les canes i s'ha pintat els llavis... la tercera, de la Martina de 10 anys, s'ha decantat per la faldilla vermella i la camisa de quadrets vichy...a veure, on ha anat a parar la suposada austeritat d'aquestes velles? Amb tant de color, molt sèries no se les veu, no. Ara, això sí...estan totes guapes, guapes! Gràcies a totes!!! També vull agraïr les imatges que m'han arribat de velles que han anat a parar a finestres célebres...tot un misteri...
 
Clàudia 9 anys

Nica 11 anys

Martina 10 anys

Ànonim...desde la Torre de l'aigua de Sabadell

Anònim...desde la Casa Batlló (Barcelona)


Qué, ¿como va el recuento? a solo tres piernas de Semana Santa, hoy quería aprovechar para felicitar a las pequeñas artistas que con tanto arte y esmero han ido pintando las viejas Cuaresmeras. La primera pintada por Clàudia de 9 años, ya apareció hace unos días en el blog. La segunda, pintada por Nica de 11 años, me ha llegado sorprendentemente rejuvenecida y con un look de lo más primaveral! La muy presumida, se ha teñido las canas y se ha pintado los labios...la tercera, firmada por Martina de 10 años, se ha decantado por los tonos cálidos, con una falda roja y una camisa en vichy del mismo color a juego...a ver, ¿ no se suponía que ésta vieja era muy austera? La verdad, con tanto color a mi no me lo parece, no...Muchas gracias a todas, por estas viejas tan, tan guapas! También quiero agradecer las imágenes que artistas anónimos, me han mandado desde algunas ventanas célebres...muy misterioso....

3 comentaris:

  1. Molt simpàtica aquesta entrada!
    La meva enhorabona per a les joves artistes. La meva vella i verda Quaresma també es troba a la finestra de la cuina amb 3 cametes només, però jo també em demano: com hauran arribat aquestes velletes a la Torre de l'Aigua o a la Casa Batlló?

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies...els hi faré arribar l'enhorabona personalment...excepte als anònims clar...és verdaderament misteriós, sí...Shmuàks!

    ResponElimina
  3. ¡¡ Qué artistas, me encantan como cada una le ha dado su toque personal con esos colores y la han llevado a diferentes lugares. Divertida iniciativa. ¡¡Felciidades y petonets!

    ResponElimina

Si has passat per aquí i vols afegir alguna cosa o donar la teva opinió, estaré molt contenta de llegir-te i fins i tot de contestar-te; Gràcies!