dimecres, 2 de juny del 2010

La Pintoreta

Fa un munt de dies ja, que tinc pendent fer aquesta entrada. Per culpa d'unes obres de gran magnitud, que hem patit a casa, l'he hagut d'endarrerir fins el dia d'avui. El fet és que, fa unes setmanes, vaig tenir la sort de resultar premiada en el sorteig que el blog de La Pintoreta va fer, en motiu del seu primer any a la Blogosfera. Com que mai he resultat premiada en res, la meva sorpresa va ser majúscula, sobretot tenint en comte que l'objecte sortejat  era fet per les mans d'aquesta artista gironina a la que admiro per la tendresa que posa en tot el que surt de la seva imaginació i del seu taller. 
El premi, va arribar en el moment més àlgit d'aquestes obres, quan gairebé, estavem exiliats de casa. Vaig tenir temps de fer quatre fotos del paquet més ben embolicat que he rebut mai, abans d'abandonar una casa que semblava més aviat un campament.
Ara, quan mica en mica tot torna a lloc, i jo torno a seure al meu estudi, he pogut recuperar la càmara (que he trobat gràcies als serveis d'un mag, dos astròlegs i un pèndol, entre les dotzenes de capces que s'apilaven al menjador) ,i us puc ensenyar, la preciositat de regal que vaig tenir la sort de guanyar, i que d'aquí pocs dies passarà a decorar l'habitació de les meves filles.
Pels que encara no conegueu les obres de La Pintoreta, us convido a passar pel seu blog, on veureu una mostra del què aquesta noia és capaç de crear. No us ho perdeu.
Carol, ets un sol...mil gràcies!
Hace un montón de dias que tenía pendiente esta entrada. Por culpa de unas obras de gran magnitud que hemos sufrido en casa, la he tenido que postponer hasta hoy. El hecho es, que hace unas semanas, tuve la suerte resultar ganadora del sorteo que el Blog de La Pintoreta tuvo lugar con motivo de su primer año en la blogosfera. Dado que nunca había resltado premiada en ningún concurso, mi sorpresa fue mayúscula, sobretodo teniendo en cuenta que el objeto sorteado estaba hecho por las manos de esta artista gironina a la que admiro por la ternura que es capaz de poner en todo lo que sale de su imaginación y de su taller.
El premio llegó en el momento más álgido de las obras, cuando a punto estabamos de exiliarnos de casa. Tuve tiempo, a pesar de ello, de hacer cuatro fotos del paquete con el envoltorio más bonito, que he recibido en mi vida, justo antes de abandonar una casa que más bien parecía un campamento, que un hogar.
Hoy, cuando poco a poco, todo vuelve a su sitio y yo puedo volver a sentarme en mi estudio, he podido recuperar la cámara con la que tomé las fotos y que encontrado gracias a los servicios de un adivino, dos astrólogos y un péndulo, entre docenas i docenas de cajas que se apilaban en mi salón, y mostraros la preciosidad de regalo que tuve la suerte de ganar y que en breve encontrará su lugar en la habitación de mis hijas.
Para los que todavía no conozcais las obras de La Pintoreta, os invito a pasar por su Blog, donde vereis una muestra de las cositas que esta chica es capaz de crear. De veras, no os lo perdais.
Carol eres un sol...mil gracias!  
Because of a large-scale construction works that I have suffered at home, I've had to delay this post until today. The fact is, that few weeks ago, I was the lucky winner of the Giveaway that took place in the "La Pintoreta" Blog celebrated on the occasion of his first year in the blogosphere. Having never been awarded in any contest in my life, I was greatly surprised, especially considering that the object was made by the hands of this artist from Girona that I admire for the tenderness that is able to put in everything that comes out of his imagination and his workshop. 
The award came at the peak of these renovation works, when we were about to exile from our home. I had time, nevertheless, to make few pictures of the package with the most beautiful wrapping, I've received ever, just before leaving our house that seemed more a camp than a home. 
Today, little by little, everything returns to it's place and I can sit again in my studio (Thank God), I have retrieved the camera with which I took the pictures, (thanks to the services of a soothsayer, two astrologers and a pendulum), I found it among dozens and dozens of the boxes piled in my living room so now I can show you the precious gift that I had the luck to win and that will soon find its place in my daughter's room. 
For those who still do not know the works of La Pintoreta, I invite you to go through his blog, where you can see a sample of the things that this girl is able to create. Really, do not miss it. 
Carol you are a sun ... many thanks!

20 comentaris:

  1. Quina preciositat de regal! I quina presentació!!! Les creacions de la Pintoreta són molt especials.
    Una abraçada!!

    ResponElimina
  2. Lyn Newhouse: Em sento molt afortunada, d'haver estat guanyadora. La Carol és tot un encant.

    Petonets.

    ResponElimina
  3. Fa res que vaig conèixer La Pintoreta i fa unes coses precioses, aquest estel és preciós!
    Petons Carme!

    ResponElimina
  4. mira si tinc ràbia que he deixat un missatge i ni ha sortit. Quina enveja més punyetera tinc. Grrr Petons rabiosos...

    ResponElimina
  5. Ana del Guisante: Va, envejosa...quan ens veiem a la propera pesolada ja te la deixaré veure...però tocar, ni lo sueñes, eh?
    jajajajaj!

    Mossegades, doncs.
    :-)

    ResponElimina
  6. OHHHHHH CARME TU SI QUE ETS UN SOL AMB MAJUSCULES...Quin post més maco !!! Moltes gràcies, acabo d'arribar a casa i ha estat una super sorpresa per mi....molts petonets plens de sucre rosa d'estels....Molts muaks a les teves princeses, que a partir d'ara vetllaran aquesta estrelleta plena de màgia....Muak

    ResponElimina
  7. La Pintoreta: Em sap greu haver tardat tant...sort que tenia una bona justificació!
    Les meves princeses estàn encantades, amb l'estrelleta. A més ara, estrenen habitació!

    Molts petons!

    ResponElimina
  8. Ohhh, afortunada de recibir esa estrella de la Pintoretta :) es preciosa, encantada disfrutando viendo cada detalle del envio de tu sorpresa. Petons para las dos :)
    pd. me da un poquito de envidia.

    ResponElimina
  9. Mónica: Es que llegó tan bien envuelto, que hubiese sido un pecado, no sacarle ninguna foto!
    Petons!

    ResponElimina
  10. me gusta mucho tu blog!!! saludos!!

    ResponElimina
  11. Que suerte,me encantan todos los trabajos que veo en su blog.Enhorabuena y que lo disfrtéis en tu nuevo hogar.
    Bss
    Cecilia

    ResponElimina
  12. abene: Muchisimas gracias...pues, bienvenida a la Maleta!
    Saludos!

    Desde my ventana: Cecilia, me alegro de leerte por aquí y que te guste lo que ves en mi maleta...esta vez tuve suerte, y me tocó la estrella a mi!

    Muchas gracias y besos!

    ResponElimina
  13. Carme, anava a comentar el post de la pintoreta, quan he vist el retrat de Misteral... Ei, quina xulada de retrat!!! I du barret de veritat?

    ResponElimina
  14. Quina il.lusió oi?
    És molt bonic...
    Felicitats a les dos artistes.

    ResponElimina
  15. Leblansky: Doncs si, en Misteral col.lecciona barrets. I llibres de fotografia, tambe! En tenim, per muntar una casa...de llibres, eh? Jajajaj!! Petons!

    ResponElimina
  16. Monty: Es el primer cop que guanyo un sorteig...i se l'han quedat les meves coliflors! Tot i aixi vaig fer un bot d'alegria...La Carol es dolcissima, com tot el que fa. Petons.

    ResponElimina
  17. Uala!!! Molt xulo aquest estel!! com totes les creacions de La Pintoreta. Jo també com l'Ana en vull un :)
    Enhorabona per rebre aquest premi tan bonit, dolç i ple de petons.
    Per part meva, uns altres de bona nit,

    ResponElimina
  18. meloenvuelvepararegalo: Moltes gràcies t! Ens l'haurem d'anar passant aquesta estrelleta...tot i que les seves actuals mestresses, són dures de pelar! Ja us entendreu amb elles!
    Jajajaajajjjajaaj!

    Bon cap de setmana!

    ResponElimina
  19. la meva maleta, felicitas pel premi . ës molt bonic aquest estel.
    Una abraçada. :)

    ResponElimina
  20. Ernesto: Sí, tens raó que és molt bonic, però va ser vist i no vist...en arribar a casa, les meves mosses el van raptar i ja no me'l deixen més!
    ;-)

    Petonets

    ResponElimina

Si has passat per aquí i vols afegir alguna cosa o donar la teva opinió, estaré molt contenta de llegir-te i fins i tot de contestar-te; Gràcies!