divendres, 30 de juliol del 2010

Per molts anys Martina!


Avui exactament fa onze anys, va arribar al món. Ni ens imaginavem que aquella delicada criatura, que aviat va aprendre a embruixar tothom amb el seu somriure,  arribaria a ser tan gran com és ara. Tan diminuta era.
Segueix tenint un somriure màgic que ens roba el cor cada dia, per això avui, onze anys després volem dir ben alt i ben clar:
PER MOLTS ANYS MARTINA, T'ESTIMEM MOLT!!!!


¡FELICIDADES MARTINA!

Hoy exactamente hace once años que llegó al mundo. Entonces, ni podíamos imaginar que aquella delicada criatura, que muy pronto aprendió a hechizar a todo el mundo con su sonrisa llegaría a ser tan grande cómo es ahora. Tan diminuta era.
Sigue teniendo una sonrisa mágica, que nos roba el corazón cada día, por eso hoy, once años después queremos gritar bien alto y bien claro:
POR MUCHOS AÑOS MARTINA, TE QUEREMOS UN MONTÓN!

Happy Birthday Martina


Today, exactly eleven years ago, she came to the world. We could not imagine that this so delicate creature, (who soon learned to charm everyone with her smile) would be so big today. So tiny she was.
Her magical smile still steals our hearts every day, so today, eleven years after we wanted to scream loud and clear:


HAPPY BIRTHDAY MARTINA, WE LOVE YOU!


16 comentaris:

  1. És fantàstic que el seu somriure continuï sent màgic... així per sempre!
    Bon i feliç dia!

    ResponElimina
  2. Martina, et felicito perquè, a més de fer un munt d'anys, ets una noia molt maca, i molt espabilada. Espero que aquest estiu ens tornem a veure... ja estic preparant aquell encàrrec que tenim tu i jo. Mots muas de tots nosaltres.

    ResponElimina
  3. per molts anys Martina!l'any que ve farà sisè, que li vagi molt be. A que sembla que va ser l'any passat quan la vas portar per primer cop a primer? EL temps passa volant.

    ResponElimina
  4. Per molts anys Martina quin luxe tenir una mama que et faci aquest dibuix tan especial per tu no ?, que t'ho passis molt bé i molts petonets plens de regalets...AHHH i bufa fort...Muak

    ResponElimina
  5. I voldria afegir

    GUAPA


    GUAPA


    I GUAPA

    Un petó, dos petons, tres petons, quatre petons, cinc petons, sis petons...

    ResponElimina
  6. STEL.LA: Els somriures contagiosos són els millors...sinó només són bonics i prou! Moltes gràcies Stel.la, li transfereixo depart teva!
    :-)


    PRINCESA DEL GUISANTE: Molt intrigada estic jo amb això del encàrrec que us porteu a mitges..."no suelta prenda" que diuen! i mira que quan vol, no calla ni a sota l'aigua! jajajaja! espero que no t'hagi donat molta feina, Mariguisante de mi vida!
    T'agraeixo depart seva el missatge...això de rebre felicitacions a través del bloc, encara és molt nou però la "homenajeada" comença a agafar uns aires, que ja sembla que només li falta la corona!

    Una abraçada!



    ARISTOFELES: Faig arribar la teva felicitació a la Reina de la casa...avui estem a un pas de coronar-la!

    Estic totalment d'acord amb tú, encara recordo la seva primera bata amb el nom brodat en redondilla, com si fós ahir i ara ja parlem del Institut! A mi no em passen ràpid els anys...em passen ràpid les dècades!

    A veure com pinta el sisè...

    Una abraçada!




    LA PINTORETA: Era obligatori fer-li un dibuix aquest any...m'ho va demanar fa uns dies i ahir, per tenir-lo apunt, gairebé no acabo la feina de l'editorial!!!
    Li transmeto la teva felicitació al "pesolet" que ja calça el mateix número de peu, que jo!

    Moltíssimes gràcies Carol...una abraçada!


    ANA PRINCESA DEL GUISANTE: moltes gracies Ana! avui hem anat a dinar a fora i he mengat tot el que he vulgut. m ho he pasat molt be!
    Avui es un dia molt xulo.





    Graccies per tots els petons i felicitacions que aviu he rebut. Mels guardo i els comparteixo.
    una abracada a totom!

    martina

    ResponElimina
  7. Happy birthday Martina! I know what you mean, my Lily is 11 in the Autumn and it doesn't seem two minutes she was crawling around on the floor!

    ResponElimina
  8. LISA STUBBS: Thanks a lot! I'll give your greetings to Martina.
    Your blog is gorgeous! I've joined immediately.
    It's a pleasure that you've stopped by mine.
    ;-)

    ResponElimina
  9. Ei!!!
    Moltes felicitats! Quasi em perdo aquest dia tan especial... Com creixen les criatures, eh?
    Un petonàs molt i molt gran, amb abraçada inclosa!, per a la "homenajeada",
    I un: quina xulada de dibuix per a tu! Perquè encara falta una mica pel meu cumple, que sinó em demanava també un :)
    Salutacions vacacionals,

    ResponElimina
  10. MELOENVUELVEPARAREGALO: Li faig arribar el petó i l'abraçada, en quant torni de la piscina...ho prometo!

    I tot i que no et puc prometre un retrat, perquè encara no et conec en persona, si em fas saber el dia del teu cumple, et garanteixo un dibuixet per tú, faltaria més!
    Espero que les vacances et cundeixin...jo estic de guàrdia, vigilant els carrers, perquè quan torneu no hi falti de res, jajajaja!

    Moltes gràcies, i una abraçada.
    ;-)

    ResponElimina
  11. Felicitats per a la Martina!! Amb 11 anys ja es poden fer un munt de coses de "gran", segur que està molt contenta ;)
    Molts petonets!!

    ResponElimina
  12. LYN NEWHOUSE: Sí, no cal que li doni idees! T'asseguro que cada dia que passa, en descobreix alguna de nova! jajajaja! Quina enveja em fa, és com veure el món per un forat!

    Moltes gràcies Lyn!

    ResponElimina
  13. just catching up with my blog reading, happy birthday to Martina - nearly a teenager! my tiny twins are now 18 years old, it goes so quickly.

    ResponElimina
  14. Thanks Virginia! She's just starting to act like a teenager...always trying to find my limits! ;-)

    ResponElimina
  15. Quin dibuix més xulo Carme! I amb el nom, ja ni te cuent! :D La meva petita també és una Martina ^-^ però encara li queden uns quants anys per ser teenager!

    ResponElimina
  16. APANONA: Moltes gràcies! Per si de cas, tu no et distreguis ni un instant: Desde que la Martina va néixer, em sembla que tot ha passat tan depressa que encara no me'n faig a la idea!

    Abans no te'n adonis, tu tindras una teenager i jo...ai, Déu meu! :-)

    Una abraçada!

    ResponElimina

Si has passat per aquí i vols afegir alguna cosa o donar la teva opinió, estaré molt contenta de llegir-te i fins i tot de contestar-te; Gràcies!