diumenge, 1 d’agost del 2010

1 d'Agost: Sant Alfons




Felicitats a tots els Alfons del planeta: Avui és el vostre dia!
Probablement, aquest és un dels Sants que més desapercebuts passen de tot el santoral...no és d'estranyar, amb mig món emigrant cap el seu destí de vacances, era d'esperar que a molta gent li passés per alt o si més no, en trànsit, ja se sap. 
De Sant Alfons, només us en sé dir que és el Patró dels Confessors, però veient que aquesta és una professió que no va precisament en augment, jo proposo que el nomenin també Patró dels Cobradors de Peatges, en un dia en què verdaderament, es guanyen el seu sou.
A tots els Alfons en general, deixo aquí la meva felicitació, i al meu Misteral(fons) en particular, per qui fa un temps vaig dibuixar aquest avatar, que avui ha adquirit dimensions de quadre de tamany real, perquè pugui penjar-lo en el seu despatx...Apa! 

A la resta de seguidors, us vull desitjar unes setmanes plenes de vacances, Festes Majors i relax, que és el que millor es pot fer durant aquest mes. Jo encara seguiré voltant per aquí...però em desconecto lleugerament fins al Setembre.  Passiu bé...que us vigilo.


1 de Agosto: San Alfonso

Felicidades a todos los Alfonsos del planeta: ¡Hoy es vuestro día!
Probablemente, éste sea uno de los Santos que más desapercibidos pasan de todo el Santoral...no es de extrañar, con media humanidad emigrando hacia su destino vacacional, era de esperar que a muchos, les pasara por alto o al menos en tránsito, ya se sabe. 
De San Alfonso, sólo os puedo contar que es el Patrón de los confesores, pero viendo lo poco solicitada que está la profesión hoy en día, yo propongo que lo nombren también, Patrón de los Cobradores de Peajes, en un día en el que verdaderamente se ganan su sueldo.
A todos los Alfonsos en general pues, dejo aquí mi felicitación y a mi Misteral(fonso) en particular, para quién hace un tiempo dibujé este avatar, que hoy ha adquirido dimensiones de cuadro de tamaño real, para que pueda colgárselo en su despacho...Hala!

Al resto de seguidores, os quiero desear unas semanas llenas de vacaciones, Fiestas Mayores y relax, que es lo mejor  que se puede hacer durante este mes. Pasarlo bien...que os vigilo.

5 comentaris:

  1. es precios es nota que es fet d'una gran dibuxant! felicitats misteral (fons)

    ResponElimina
  2. Glups, no ha sortit el comentari que havia escrit... però crec que deia que felicitava a Misteral, i que tenia molt bons desitjos... Bé, potser tenim sort i el puc felicitar demà en persona. Petons per a tots

    ResponElimina
  3. ANA PRINCESA DEL GUISANTE: És que hi ha uns Follets petits per la blogosfera, que quan els hi sembla...nyec! S'emporten els missatges!

    Moltes gràcies, aquest sí que ha arribat i jo, li faig arribar al Míster, tot i que segurament demà, els hi podràs donar en persona...a veure si s'estira i ens convida almenys a una orxateta, no?

    Petons família.

    ResponElimina
  4. Què, com va anar l'orxateta aquesta? va convidar? :)
    Quins dies més xulos plens de celebracions!!
    Moltes felicitats per al-Míster-al.


    PD: per cert, el meu cumple és d'aquí 70 dies :)!!

    ResponElimina
  5. MELOENVUELVEPARAREGALO: A dir veritat, jo vaig canviar l'orxata per un tallat...però la propera vegada, no em deixaré convidar per menys d'una copeta de cava de reserva! Maleïda crisi... ;-)

    El Míster, em diu que et doni les gràcies, per la felicitació.

    PD: M'apunto la data, per contractar unes Majorettes que desfilin en el teu honor!

    Petonets

    ResponElimina

Si has passat per aquí i vols afegir alguna cosa o donar la teva opinió, estaré molt contenta de llegir-te i fins i tot de contestar-te; Gràcies!