dilluns, 13 de setembre del 2010

Mamá Luchetti

Via Tipograficamente.Blogspot.com
Una mica d'humor per començar la setmana, no pot anar mai malament. Ahir, quan de manera casual, vaig descobrir els anuncis que Mamá Luchetti, emet per la televisió argentina em van passar dues coses: em vaig fer un fart de riure i al mateix temps em van venir ganes de fer-me una sopa de sobre...que és una d'aquelles coses que (almenys a casa) només es fan en cas d'extrema urgència.
El menjar instantani, sempre em porta records simpàtics de les meves primeres vacances d'adolescència i fogonets de càmping, a partir d'ara, a més, la sopa de sobre em portarà al cap una cançoneta: "mamá, mamá, Lu-lu-Luchetti, mamá, mamá...."
Apa, que vagi de gust.



CAMPAÑA PUBLICITARIA MAMÁ LUCHETTI


Un poco de humor para comenzar la semana, nunca viene mal. Ayer, cuando de manera casual descubrí los anuncios que Mamá Luchetti emite por la televisión argentina, me ocurrieron dos cosas: una, me tronché de risa, dos, me dió el antojo de tomarme una sopa de sobre...que es una de aquellas cosas, que (al menos en mi casa) sólo se hace en situaciones de extrema urgencia.
La comida instantánea, siempre me trae recuerdos simpáticos relacionados con las primeras vacaciones de mi  adolescencia y hornillos de cámping, a partir de ahora, además la sopa de sobre me traerá a la cabeza la cancioncilla: "mamá, mamá, Lu-lu-Luchetti, mamá, mamá...."
Pues venga, que aproveche.


Mamá Luchetti ads


A touch of humor to start the week, never hurts. Yesterday, when by chance I discovered Mamá Luchetti advertisings for Argentina TV, it happened two things to me: one, I cracked up laughing, and two, I suddently wanted to have an instant soup... that is one of those things, (at least in my house) is only done in few extreme situations.
The instant food, always brings me nice memories associated with my first youth vacation (without parents) and camping stoves, but from now, instant soup will also bring to my head this happy song: "Mama, Mama Lu-lu-Luchetti , Mamá, Mamá ...."
So, bon appetit!

19 comentaris:

  1. Nyam. A mi el menjar sintètic, molt de tant en tant, m'encanta. Em guardaras el secret? jiji Petons

    ResponElimina
  2. ANA PRINCESA DEL GUISANTE: A mi, també...però, Ssshhhh! que ens podrien llegir!

    Petons instantanis,
    ;-)

    ResponElimina
  3. Es bonissim aquest anunci, a mi em passa el mateix amb el menjar de sobre....en cas d'extrema urgència....molts petonets plens de mama mama luchetti mama mama....ja se m'ha engatxat....Muak

    ResponElimina
  4. LA PINTORETA: jajaja! sí que és engantxosa, sí! Jo també sóc una mica mamá Luchetti a casa...estic a un pas de fer la Diana Arrósss!

    ;-)

    ResponElimina
  5. Much fun these guys . It's so good to start the week. Good week .

    ResponElimina
  6. MARIACININHA: After looking at these ads, all Sunday evening long I'm starting to resemble to Mamá Luchetti!! I adore this family!
    Have a nice week!
    ;-)

    ResponElimina
  7. Boníssim!!
    El primer anunci m'ha encantat de debó, m'estava rient jo sola :D
    Doncs jo em vaig prendre ahir uns fideus instantanis que estaven mmm... Bé ho faig també de tant en tant, eh?
    Bon inici de setmana i gràcies pel somriure, maleta,

    ResponElimina
  8. MELOENVUELVEPARAREGALO:mmmmmmm....fideus? sabor gamba, o sabor pollo? Bé en tot cas, amb un exquisit toc de glutamat sòdic (com mana la tradició).
    Jo també he rigut molt. I a més he tingut molta feina per explicar a les nenes això de la Diana Arróssss, jejeje...

    Feliç semana t!

    ResponElimina
  9. Què bo!!! M'encanten aquests ninotets! Mira que són bons a Argentina fent publicitat. Em xiflen aquests programes que són de concursos de publicitat, i els argentins arrasen, merescudament! El de Diana Arròsss, ha sigut massa ;D
    Petonets!!

    ResponElimina
  10. (Misteral, seria molt demanar que quan es vesteixi de Diana Arrosss li fessis quatre fotos. Per la posteritat, vull dir... ha d'estar divina)

    ResponElimina
  11. Si son muy buenos anuncios. Hace bastante tiempo que están y sería una lástima que dejaran de pasarlos.
    un abrazo!!!

    ResponElimina
  12. LYN NEWHOUSE: Verdaderament la campanya valdria per guanyar un òscar...(ignoro si ja li han donat), o com diria la meva filla: Qué nivel, Maribel! Jajajaja!
    Una abraçada ben forta!


    ANA PRINCESA DEL GUISANTE: Ai, pesolina, és que ell va caracteritzat d'Art director, i li han pujat uns fums....
    Li hauré de demanar a la Rita, que ningú li ha donat cap paper al càsting!

    Muàs...


    RAM: Y yo, que acabo de descubrirlos! Espero, de veras, que no sólo no desaparezcan...sinó que la saga vaya a más!
    Saludos desde la maleta,
    ;-)

    ResponElimina
  13. Jijijij, no puedo parar de reirme. Stiiiiikerrrrrsss, jijiji.

    ResponElimina
  14. molt bo la Diana aRros, ens em rigut molt a casa!

    ResponElimina
  15. MISS MARBLE: Es que son buenísimos...a mi me encanta el tic nervioso que le da a la mamá en el ojo. Y la saga, sigue!
    Muà!



    ARISTOFELES: Una gran campanya aquesta dels anuncis de Mamá Luchetti...a vegades la publicitat, encara ens pot fer riure. No tot està perdut!

    :0)

    ResponElimina
  16. Haw, haw, què divertit! I això de la Diana Arrós, genial. És un plaer riure's amb un humor tan agradable, ni que sigui publicitat :)

    ResponElimina
  17. LEBLANSKY: Sort que alguns publicistes, s'expremen el cervell per fer històries divertides i prou enginyoses, i destacar enmig de la grisor imperant en el panorama publicitari.

    A casa, hem rigut moltíssim també!

    ResponElimina
  18. Cuando la veo me entra la risa. Es boníssim! Es superPROTA. M'agrada!

    ResponElimina
  19. MONTY: Ja en són de llestos ja, aquests publicistes. Qui compra més al súper? Les Mamis! Qui és la súper protagonista, en les campanyes de Mamà Luchetti?

    MamisPower!

    Petonets.

    ResponElimina

Si has passat per aquí i vols afegir alguna cosa o donar la teva opinió, estaré molt contenta de llegir-te i fins i tot de contestar-te; Gràcies!