dilluns, 19 de desembre del 2011

Hi havia una vegada un Portal...

©Totes les imatges tenen els drets reservats


Estic contentíssima de mostrar avui, el nou disseny que pel web Portaldelabores.com he tingut l'oportunitat de fer;
La parella d'emprenedors que hi ha al darrera d'aquest portal, va decidir-se a renovar la imatge del seu web i van posar tota la confiança en aquesta servidora, per tal de fer el seu desig realitat.
Us puc assegurar que poques coses satisfan tant, com veure créixer la il.lusió de qui t'ha fet l'encarreg en la mateixa proporció, que el projecte va prenent forma; prestant atenció a cada petit detall, deixant-se seduir i mesurant cada pas,  esperant que tot surti perfecte com si d'un vestit fet a mida es tractés.
I simplement, això vaig intentar fer: ells em van saber contagiar el seu entusiasme i jo només els vaig haver d'escoltar.

Us deixo aquí l'enllaç d'aquest magnífic Portal, que ha rebut ja, elogis de tots quatre costats encara que realment el què ratifica el seu èxit, siguin els més de 2.000 visitants que cada dia passen per aquest portal de referència, en el món de les labors i les manualitats; ja sigui per informar-se, entretenir-se o cercar allò que exactament es precisa, entre els seus continguts actualitzats constantment i presentats de la forma més clara i entenedora possible.

I la meva pregunta és: ¿Us agraden les labors o l'Scraapbooking?, ¿tricoteu compulsivament i no sabeu on trobar aquella llana exòtica, que tant necessiteu a la vostra ciutat? o bé ¿us voleu llençar de cap per primera vegada a fer manualitats variades, inexplicablement, després d'haver llegit aquest post?

Doncs llavors, què feu aquí encara? Passeu, si us plau...


ÉRASE UNA VEZ UN PORTAL...


Estoy contentísima de mostraros hoy, el nuevo diseño que para el web Portaldelabores.com he tenido la oportunidad de hacer;
La pareja de emprendedores que hay detrás de este portal, se decidió a renovar la imagen de su web y puso toda la confianza en esta servidora, para convertir su deseo en realidad.
Os puedo asegurar que pocas cosas satisfacen tanto, como ver crecer la ilusión de quien te ha hecho un encargo, a medida que el proyecto empieza a tomar forma; prestando atención a cada pequeño detalle, dejándose seducir y midiendo cada paso, esperando que todo saliera perfecto cómo si de un traje hecho a medida se tratara.

Y eso fué simplemente lo que intenté hacer en éste trabajo, agradecido como pocos: ellos me supieron contagiar su entusiasmo y yo sólo tuve que escuchar sus deseos.

Os dejo 
aquí el enlace de este magnífico portal, que ha recibido ya numerosos elogios a su labor, aunque quizás lo que realmente ratifica su éxito, sean los más de 2.000 visitantes que cada día pasan por éste portal de referencia en el mundo de las labores y las manualidades; ya sea para informarse, entretenerse o encontrar lo que exactamente se precisa entre sus contenidos, actualizados constantemente y presentados de la manera más clara y comprensible posible.

Ahora mi pregunta es: ¿Os gustan las labores o el Scrapbooking?, ¿tricotáis compulsivamente y no sabéis dónde encontrar aquella lana exótica, que tanto necesitáis en vuestra ciudad? o bien ¿habéis decidido de repente de forma inexplicable, tras leer este post, lanzaros a aprender manualidades varias?

Entonces, ¿qué hacéis aquí todavía?...Pasad, por favor...

35 comentaris:

  1. Una altra vegada em deixes amb la boca oberta Maleta! ^O^ Són tant tendres els teus dibuixos, tant dolços! M'encanten!

    Felicitats per aquest nou projecte! Ja he fet un tomb per l'apartat de scrapbooking i realment hi ha molta informació, ben ordenada i fàcil de trobar!

    ResponElimina
  2. APANONA: Moltes gràcies maca! Però vigila, que si t'hi engantxes...estàs perduda! :-)
    Petonets!



    ALLAU: Malauradament, després de veure les estadístiques del lloc, vaig adonar-me que sexista, ho és la vida mateixa!
    Malgrat tot, espero que això canvii, i perquè ningú s'hi senti exclós: tinc a punt un elegant senyor amb mostatxo i barret que segur que no tardarà en sortir...

    Me'n alegro que t'agradi :-)

    ResponElimina
  3. Carme, no és que jo sigui cap expert amb les agulles, ni sóc particularment punyetero en aquestes qüestions, però tinc un parell d'amics a qui la mitja i la costura els encanta i els he trobat a faltar.

    ResponElimina
  4. Todo lo que sea trabajar con las manos me encanta, pero por aquí no hay sitios maravillosos para que te guíen y de asesoren en estos menesteres. De todos modos yo pronto voy a necesitar días de 30 horas por lo menos.
    Me ha encantado el diseño. Eres genial.
    Besos.

    ResponElimina
  5. A mi la llana i les agulles em transporten a la meva àvia. Encara dormo amb una manta feta per ella amb capdells de diversos colors perquè eren més barats!

    Per cert, perfectes les il·lustracions.

    ResponElimina
  6. I amb aquests dibuixos la pàgina anirà a més.....

    ResponElimina
  7. Mira m'agrada molt, com tots els teus dibuixos. Respecte això del sexisme, espero no ser jo qui ensengui la metxa, però la realitat és com és; això no vol dir que m'agradi.

    ResponElimina
  8. Quins dibuixos més macos i més nets! Genials!

    ResponElimina
  9. Ets una artista!
    Jo de petit em feien cosir a l'escola i m'enfadava molt perquè daltres nens de daltres escoles ens deien que era cosa de nenes...
    ara de gran m'hauria agradat saber més de cosir

    ResponElimina
  10. ALLAU: Doncs si de mi depèn, pots contar que seràn representats...no dubtis que faré arribar la meva solicitud, per tal que ho considerin :-)



    ZER0GLUTEN: Estoy igual que tú: Lo peor de todo, es no tener tiempo, para aprender cosas nuevas; Quizás acabemos siendo unas jubiladas hiperactivas, porque yo al menos, pospongo todo este tipo de actividades, ¡hasta pasados los 65! Jajajaja!



    GALDERICH: Una manta amb història! Les d'aquesta mena, són les millors, porten records incorporats i a més són maquíssimes! :-)
    Jo, si algun dia sóc àvia, espero fer un munt de mantes de pedacets de colors...

    Ei, m'alegra que t'agradi la meva aportació!



    GARBI24: El lloc és demolidorament útil i ben organitzat; jo, només he tingut que decorar-lo!

    Ei! però m'encanta que ho pensis :-)
    Gràcies!



    EDUARD ARIZA: Gràcies!
    Les diferències entre gèneres hi són, la pròpia naturalesa així ho ha fet...però no hauria de sorprendre'ns veure una dona fent de mecànic, ni un senyor fent punt de mitja.
    Beneïda sigui, la diversitat! :-)



    CONFETTISDECOLORS: Molt agraïda! Petonassos!



    ALYEBARD: Ets molt amable...vols un cafetó? :-)


    ARIS: Doncs mira, mai és tard per aprendre'n! Potser sí que al final canviarem les estadístiques i el senyor del mostatxo, podrá sortir del...costurero! Hahahaha!
    Me'n alegro que t'agradin.

    Marxant un altre cafetó! :-)

    ResponElimina
  11. ... caram, Carme... t'he dit que sóc fan dels teus dissenys i dibuixos? ;-)

    Per cert, saps si aquesta gent fan miracles amb casos perduts com els meus? Jo seré feliç el dia que pugui cosir botons i fer vores per internet! :-D

    ResponElimina
  12. Moltíssimes felicitats Carme. Me n'alegro moltísssim. Les il.lustracions són precioses.
    Sento no haver-me passat abans, no sabia lo de la teva gosseta. Ho sento molt...

    ResponElimina
  13. Uau! No el coneixia aquest lloc web, ara mateix li vaig a fer una ullada. Això pinta molt bé! Gràcies per compartir-ho. Em sembla que en faré una publicació parlant-ne d'aquest espai.

    Salutacions.

    ResponElimina
  14. Carme, como m'agrada tot el que fas.
    Tens un do i molt d'amor a les mans.
    Es nota de seguida

    ResponElimina
  15. TIRANTLOBLOC: No ets un cas perdut! Em penso que això de cosir botons i fer vores, no agrada ni tan sols als amants de les labors! i jo, per descomptat no en sóc una excepció!

    Però sempre pots fer com jo, i buscar l'àvia, mare o sogra a qui demanar-li el favor...això sí, alhora de demanar, el somriure o la cara de llàstimeta, són imprescindibles!!!

    M'encanta que t'agradin els meus dibuixos...gràcies mil!



    MESCAPRICESBELGES: Gràcies Olga, la teva companyia m'encanta i en qualsevol moment els teus comentaris són benvinguts.

    Gràcies per venir, una abraçada!



    JOEL ARTIGAS: M'acabes de donar una alegria Joel! Me'n alegro d'haver-te'l descobert :-)

    Un petó.



    JO MATEIXA: Ets molt amable; sempre resulta més fàcil quan et contagien la il.lusió :-)

    És un plaer llegir comentaris com el teu,
    una abraçada!

    ResponElimina
  16. El web té un aspecte preciós. Com sempre, has fet una feina fantàstica!

    ResponElimina
  17. SM: Moltes gràcies Salvador...creus que és massa tard, per un cafè? :-)

    ResponElimina
  18. Doncs mira, no coneixia el portal de labores i al marge de veure els teus dibuixos m'ha srvit per trobar idees... treballant amb nens qualsevol cosa ajuda...

    ResponElimina
  19. LLUÍS BOSCH: Les millors troballes, a vegades tenen lloc quan menys es busquen.
    Me'n alegro que t'hagi estat útil :-)

    ResponElimina
  20. És tan xulo que jo vull ser una de les protagonistes... quina creus que em pegaria? la del ioga? la de la tela? Si existeix la reencarnació em demano ser dibuix teu :-)

    ResponElimina
  21. Que bé! Felicitats per la feina feta, xulíssim! Un disseny molt bon rolleru i net.

    Algun dia que tingui temps ja hi voltaré per aquest portal, que en labores, tinc un muuuuuunt per aprendre.

    Una abraçada!

    ResponElimina
  22. It was pretty much this work for the portal. I'm sure picked the right person to do this work. Congrats, I know this port already.
    Merry Christmas to you and your family

    ResponElimina
  23. ANA PRINCESA DEL GUISANTE: A mi em fa l'efecte, que tú series una barreja equilibrada de totes, però amb corona i pèsol! Hahaha!
    I sobre això de la reencarnació, no estaria malament això de fer el salt al 2D...s'acabarien per sempre, les preocupacions pels volums! Ben vist!

    Gràcies guapa, un petonet!



    BARCELONA M'ENAMORA: M'agrada l'adjectiu "Bonrolleru"!! ;-)
    Passa-t'hi, segur que hi trobes idees i més!
    Gràcies i una abraçada.


    MARIACININHA: I'm glad you liked it, I appreciate so much your comment!
    I wish you have a nice Christmas time with your family and that you still keep sharing with us your gorgeous works on 2013!

    xoxo

    ResponElimina
  24. Realmente preciosas tus ilustraciones y que bien reflejan el concepto del negocio ¡todo un acierto!

    ResponElimina
  25. QUÉ ACIERTO!: Me alegro de que te gusten...y de que hayas querido pasar por aquí, a comentarlo.

    Tu visita, para mi, también es todo un acierto :-)
    Muchas gracias y felices Fiestas!

    ResponElimina
  26. Carme com sempre encertadíssssssim!! mmmm tot cosint a mà! ja en parlarem, sí!

    ResponElimina
  27. En nom de Portaldelabores.com us agraeixo molt tots els vostres comentaris que ens anomenen. Estem molt satisfets i contents amb la feina de la Carme i la gran acceptació que hem rebut per part dels visitants al portal. El destí va fer que després de molts anys ens retrobèssim, beneït destí!!! Ah! i pel que fa a aquests nois aficionats a les labors, no patiu que ben aviat hi haurà novetats, no em volgut pas discriminar-vos, simplement hem volgut reflexar la realitat majoritària. Gràcies de nou i sobretot gràcies a la Carme per alegrar-nos tan el dia cada cop que obrim el portal!

    ResponElimina
  28. LIDIA DE PORTALDELABORES.COM: Sí senyora, beneït destí, que ens va fer retrobar tants anys després, per poder fer coses juntes, com aquesta!
    Ha estat genial treballar amb vosaltres; valoro molt la confiança que, en mi heu posat i tan de bò puguem seguir col.laborant, per molts anys més :-)

    El plaer ha estat tot meu!
    Una abraçada.

    ResponElimina
  29. ROGER SIMÓ: T'agraeixo enormement el teu comentari; Mil gràcies! :-)

    ResponElimina
  30. MONTY: Ara me'n adono que m'havia oblidat de contestar el teu comentari...perdona'm!!!
    Com sempre, és una alegria llegir-te per aquí; La teva sensibilitat, és un regal per a mi.

    Moltes gràcies!

    ResponElimina
  31. Preciós jo no li trobo cap pega. M'encanten els teus dibuixos. Si mai tinc un negoci, segur que t'encomano el logo ja,ja.
    Petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Pili! I jo, estaré encantada de fer-te un logo quan tu vulguis ;-)
      Una abraçada!

      Elimina

Si has passat per aquí i vols afegir alguna cosa o donar la teva opinió, estaré molt contenta de llegir-te i fins i tot de contestar-te; Gràcies!