dimecres, 11 de gener del 2012

Guanyar-se el pinso (editat)




Si us agraden els gossos tant com a mi, us farà gràcia donar un cop d'ull a aquest vídeo promocional d'aquesta banda originària de Illinois, anomenada OK GO.

No es tracta d'una campanya de Ikea, encara que ho sembli, doncs pràcticament tot el mobiliari que apareix és d'aquesta multinacional sueca; A tot plegat hi van afegir uns actors convenientment ensinistrats a base de simples galetes de premi i -això sí- tones de paciència, i van gravar aquest vídeoclip tan apanyat. I després de veure treballar a aquests actors canins, ja em direu si no és cert que es guanyen el pinso amb suor i cabrioles!

No és el primer muntatge low-cost amb un alt contingut en imaginació d'aquest grup, però crec que aquest s'emporta la palma!
Premi, pel qui detecti el cameo que fa una cabreta blanca, passant pel fons del escenari lligada amb una corretja de gos!
Si opteu per la versió a tota pantalla, podeu completar el "set" amb una gravació annexa de tomes falses, per acabar-ho d'arrodonir.

I si, encara us sobren uns minuts per perdre i us agraden el Muppets, també us recomano veure fins al final, el vídeo que us deixo aquí sota del tema  "Muppets show theme song". Genial!







GANARSE EL PIENSO


Si os gustan los perros tanto como a mí, os hará gracia echar un vistazo a este vídeo promocional de esta banda originaria de Illinois llamada OK GO.

No se trata de una campaña de Ikea, aunque lo parezca, por que prácticamente todo el mobiliario que aparece procede de la archiconocida multinacional sueca; A todo ello le añadieron unos actores convenientemente adiestrados a base de simples galletas de premio y -eso sí- toneladas de paciencia, y así fué como grabaron este videoclip tan apañao.
Y ya me diréis después de ver trabajar a estos actores perrunos, si no es cierto que se ganan el pienso a base de sudor y cabriolas...

No es el primer montaje Low cost con un alto contenido en imaginación de este grupo, pero creo que este ¡se lleva la palma!

Premio, para quién detecte el cameo de la cabrita blanca que atraviesa el fondo del escenario atada con una correa de perro.
Si optáis por la versión a toda pantalla, podréis si os apetece completar este vídeo con una gravación anexa en la que se recojen las tomas falsas.

Y si, aún tenéis unos minutos más para perder y os gustan los Muppets os recomiendo ver hasta el final, el vídeo que os dejo a continuación del tema "Muppets show theme song". Genial!

32 comentaris:

  1. Es genial! del ikea tenia que ser!
    després em miraré els muppets, que m'agraden molt...podries fer el mateix amb el Hammer!

    ResponElimina
    Respostes
    1. ARIS: Després de fer-li cagar el tió al Hummer, vem descobrir com n'és de difícil treballar amb animals...prefereixo dibuixar-los! Hahaha!

      Elimina
  2. jajajajajajajaja tenint en compte que ara per ara al castell hi penja el cartell de "complet" em quedo 100% amb els muppets (sempre i quan vinguin sense el senyor dels cogombres) :-)) Bona!

    ResponElimina
    Respostes
    1. ANA, PRINCESA DEL GUISANTE: Home ja t'entenc ja, i això que de bestioles no us en falten per fer una bona coreografia...segur que no t'animes? :-D

      Elimina
  3. LO de guanyar-se el pinso va per els d'Ikea no? el que s'ha de fer....

    ResponElimina
    Respostes
    1. GARBI24: Hahaha! No...anava pels pobres gossos! Mentre la majoria de mascotes jeuen tot el sant dia al coixí de casa, en aquests pobres, els ho fan currar de valent! :-)

      Elimina
  4. Quins vídeos més bons!! M'han arrencat més d'una riallada. Mira que l'Ikea no m'agrada massa (encara que el meu escriptori i la seva cadira tingui la seva marca) però són divertits.

    ResponElimina
    Respostes
    1. EDUARD ARIZA: Em penso que no hi deuen haver gaires humans que estiguin lliures d'haver comprat a Ikea...i si no que a veure qui tira la primera pedra!!! Hahaha!
      Petons.

      Elimina
  5. Passades les festes, i païts els torrons, canelons i pollastres farcits, tornem a l´aventura de cada dia. Cap a la feina, fer dinars, anar a comprar, fer dissabte, fer el mandra, llegir, bé totes aquestes coses tan emocionants que fem automàticament, però... resulta que des de fa un temps, passar per la Maleta s´ha convertit en un ritual, una obligació, un pessic d´emoció, com obrir una capsa o desembolicar un regal: - A veure que hi haurà ?.
    - Amb que em sorpendrà el seu contingut ?.
    I sempre és emocionant, gratificant divertit, original.
    La pregunta és : -Com t´ho fas, Maleta ? Per trobar totes aquestes maravelles..

    Dèu ser com anar a buscar bolets i trobar-los a cabassos tots bons i a més fora de temporada.

    Gràcies, per regalar retallets de felicitat. Això té molt mèrit. T´ho dic jo, que hi entenc.
    Una abraçada.

    Fulls Grocs.

    ResponElimina
    Respostes
    1. FULLS GROCS: Estimada senyora, amb aquestes coses que acabo de llegir, us puc assegurar a hores d'ara una servidora ja no passa per la porta, ni toca de peus a terra!!:-D

      He de confessar però, que el mèrit no és pas tot meu; ara que no ens sent ningú, li confessaré que els Elfs que viuen a casa amb mi, em proporcionen material valuosíssim exclusivament per ser compartit en aquest humil bloc.

      Em fa feliç saber que la nostra sel.lecció li agrada, perquè el més satisfactori de tot plegat, precisament és compartir-ho;

      Petonets dolços...guapa!

      Elimina
  6. Això de que em tracti de vostè i de senyora, em fa un bon efecte estrany, és com cerimoniós i "catxondo" a l´hora, així com de per riure, vostè ja m´entén...

    Ah! jo també en gasto de Folletets, que com sabrà n´hi ha de moltes menes i mides i viuen en llocs ben estranys i curiosos i es dediquen a fer feines ben diverses. Un dia que no sapiga que fer i jo tampoc podríem fer una ullada al món màgic i misteriós d´aquest curiosos i indispenssables personatges.
    Que li sembla ?
    Fulls Grocs.

    ResponElimina
    Respostes
    1. FULLS FROCS: Hahaha! Això va segons el vent que bufa, però si ho prefereixes tornem al tuteig, que sempre resulta més còmode...

      Per cert, sobre això de la ullada...a bodes em convides! ;-)

      Elimina
  7. Els vídeos dels OK go sempre són divertits. No coneixia el dels Muppets, m'ha encantat!

    ResponElimina
    Respostes
    1. SALVADOR MACIP: La combinació Muppets + Ok go, funciona! Oi? :-)

      Elimina
  8. Quina gràcia que parlis dels Ok Go. El primer videoclip que vaig veure d'ells era d'una cançó mentre feien una coreografia sobre cintes de córrer de gimnàs! A mi em costa mantenir-hi l'equilibri i aquests ballaven i tot!!! Per això ara vaig a córrer pel riu Ripoll! :-D

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja l'he vist! Em va semblar genial també!
      ...quin complexe, jo només corro quan se m'escapa el tren! ;-P

      Elimina
  9. ¡genial! Carme, se lo voy a linkear a un hijo que se gana sus eurillos paseando perros, para que se anime a ampliar mercados...¡Gracias, un besoncio!

    ResponElimina
    Respostes
    1. ¡Bien visto Mariapi! Ya tiene con quién practicar o sea que en su caso, solo es cuestión de tiempo y paciencia, jajaja!
      O sea, que usted lo linke bien ;-)

      petonets!

      Elimina
  10. Tú si que eres genial guapísima.
    Feliz Año, que no había tenido oportunidad de deseártelo.
    Un beso enorme.

    ResponElimina
    Respostes
    1. ZER0GLUTEN: Me voy a la cama, con la sonrisa puesta :-)
      ¡Te deseo lo mismo guapa!

      Te mando este abrazo bien apretado i molts petons.

      Elimina
  11. M'han encantat! El primer el trobo super original i quin curro que deu haver-hi darrera!!!! Ja he vist les tomes falses, ja!
    I l'altre també molt divertit i ocurrent, però continuo pensant que el dels gossos té molt de mèrit.
    Aquí s'han guanyat el pinso, els gossos, els del grup i tu per haver-nos portat aquestes joietes!
    Com t'ho fas per sorprendre's sempre?
    Molts petons, ensucrats o saltarins!

    ResponElimina
  12. MELOENVUELVEPARAREGALO: Et confessaré, que a casa tinc tres parells d'ulls més, que sempre estan atents per poder aportar coses noves a la Maleta :-)
    Aquest cop, el mèrit és 100% de'n Misteral!

    Bon cap de setmana i petonets!

    ResponElimina
  13. Todavía me río.
    Muy bueno el primero y genial el segundo, a pesar de que la música no me interesa nada....¡que se dediquen a los videos!
    Si no te importa te voy a enlazar en mi facebook

    ResponElimina
    Respostes
    1. POMBOLITA: Hoy he soñado contigo! Te compraba un par de metros de tela para hacerle un cojín a mi mascota...todavía no tengo nueva mascota, pero ya he solucionado el tema de la tela, si acaso decido hacerle un cojín! ;-)

      A mi también me gustan mucho los vídeos de esta gente. Enlaza, cuanto quieras guapa...¡estás en tu casa!
      Besote.

      Elimina
    2. Jaja, me río de tu sueños..., yo de ti soñaría con algún estupendo en vez de conmigo, con mis telas y con mascotas, pero si necesitas alguna, ya sabes donde estoy

      Elimina
    3. POMBOLITA: Todavía no controlo muy bien mis facultades oníricas, pero que conste que me he reido mucho al recordarlo!!! A ver si lo del estupendo, se tercia esta noche...jajaja!

      Elimina
  14. Ondia, ondia, senyora lamevamaleta, quins clips més brillants. No et passa que quan "consumeixes" (llegint, mirant un programa...) alguna cosa realment inteligent, brillant, el cervell et fa pessigolletes, com dient "gràcies, ja era hora...!"? M'ha encantat com al final del video dels muppets, quan penses que ja està, van apareixent diferents finals, i la cirereta és quan dsde el llit fan referencia a la cabra del video dels gossos!

    ResponElimina
    Respostes
    1. ROGER SIMÓ: Hahaha, sí que em passa! I com en són, de bones les pesigolletes al cervell! ;-)

      El millor (i per a mi molt emocionant) és que al final del vídeo, jo també vaig entendre tot el què deien, en anglès! I No és que jo tingui molt nivell, sinó que deuen parlar fatal, aquests nois....hahaha!

      Petons!

      Elimina
  15. Bé, com a mínim el nostre anglés (cutre-anglés en el meu cas) ens permet entendre als muppets, quan m'en trobi un pel carrer ja hi podré parlar!
    Petons!

    ResponElimina
  16. Ohhhh!!! m'ha encantat!!! Petonets guapa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Què guapos, oi? Me'ls emportaria tots a casa...els gossos, eh? ;-P
      Molts Petonets Nina!

      Elimina

Si has passat per aquí i vols afegir alguna cosa o donar la teva opinió, estaré molt contenta de llegir-te i fins i tot de contestar-te; Gràcies!