dimarts, 31 de gener del 2012

El busquem


El vam adoptar encantats. Va arribar dijous passat a casa nostra; Té dos anys i va venir d'una protectora de fora de Catalunya, fins a Sabadell, on l'esperavem amb els braços oberts.

Com la majoria dels gossos que han patit maltractaments, és desconfiat i poruc; el vem rebatejar com a Morris (encara que venia amb el nom de Goyo) i divendres al migdia, va aprofitar una dècima de segon que la porta de casa va quedar oberta, per sortir corrents sense que puguéssim atrapar-lo.
Va recórrer una llarga distància corrent, fins que li vam perdre la pista, i tot seguit vam avisar a la Guàrdia Urbana i la Protectora d'Animals de Sabadell, per informar-los de la seva pèrdua.
No perdem cap oportunitat de difondre aquesta notícia, per si algú el pot haver vist i ens en pot donar alguna informació.

Ja que la seva vida ha estat tan desagraïda i l'hem fet venir de tan lluny, farem tot el possible per recuperar-lo. S'ho mereix, pobret. La cuidadora de l'Associació d'on va sortir, n'estava molt d'ell; allà també estan desolats amb la seva fugida.

Aquí us deixo una foto seva, perquè sapigueu com és. Si el veieu, contacteu a la Protectora o envieu-me un correu. Moltíssimes gràcies!


LE BUSCAMOS

Lo adoptamos encantados. Tiene dos años y llegó el pasado jueves a casa, desde una protectora de fuera de Cataluña, hasta Sabadell, donde le esperábamos con los brazos abiertos.

Como la mayoría de perros que han sufrido malos tratos, es desconfiado y miedoso; le rebautizamos con el nombre de Morris (aunque en la Protectora en la que estaba, le llamaban Goyo) y el viernes al mediodía, justo un día despés de llegar, aprovechó una décima de segundo que la puerta de nuestra casa quedó abierta, para escabullirse sin que pudiésemos atraparlo.
Recorrió una larga distancia corriendo por la ciudad, hasta que le perdimos la pista; entonces avisamos a la Guardia Urbana y a la Protectora de Animales local, para informar sobre su pérdida.

No desaprovechamos ninguna oportunidad para difundir este hecho, por si alguien pudiera haberlo visto y nos pudiera dar alguna información.
Su vida hasta ahora ha sido bastante difícil y por el hecho de haberle traído de tan lejos, creemos que tenemos que hacer todo lo posible para recuperarlo. Se lo merece, pobrecito.
La cuidadora de la Asociación de la que procedía, estaba enamorada de él y está desolada por su huída.

Aquí os dejo una foto suya, para que veáis cómo es. Si alguno de vosotros lo ve, por favor contactad a la Protectora o mandadme un correo. ¡Muchísimas gracias!

dimecres, 11 de gener del 2012

Guanyar-se el pinso (editat)




Si us agraden els gossos tant com a mi, us farà gràcia donar un cop d'ull a aquest vídeo promocional d'aquesta banda originària de Illinois, anomenada OK GO.

No es tracta d'una campanya de Ikea, encara que ho sembli, doncs pràcticament tot el mobiliari que apareix és d'aquesta multinacional sueca; A tot plegat hi van afegir uns actors convenientment ensinistrats a base de simples galetes de premi i -això sí- tones de paciència, i van gravar aquest vídeoclip tan apanyat. I després de veure treballar a aquests actors canins, ja em direu si no és cert que es guanyen el pinso amb suor i cabrioles!

No és el primer muntatge low-cost amb un alt contingut en imaginació d'aquest grup, però crec que aquest s'emporta la palma!
Premi, pel qui detecti el cameo que fa una cabreta blanca, passant pel fons del escenari lligada amb una corretja de gos!
Si opteu per la versió a tota pantalla, podeu completar el "set" amb una gravació annexa de tomes falses, per acabar-ho d'arrodonir.

I si, encara us sobren uns minuts per perdre i us agraden el Muppets, també us recomano veure fins al final, el vídeo que us deixo aquí sota del tema  "Muppets show theme song". Genial!







GANARSE EL PIENSO


Si os gustan los perros tanto como a mí, os hará gracia echar un vistazo a este vídeo promocional de esta banda originaria de Illinois llamada OK GO.

No se trata de una campaña de Ikea, aunque lo parezca, por que prácticamente todo el mobiliario que aparece procede de la archiconocida multinacional sueca; A todo ello le añadieron unos actores convenientemente adiestrados a base de simples galletas de premio y -eso sí- toneladas de paciencia, y así fué como grabaron este videoclip tan apañao.
Y ya me diréis después de ver trabajar a estos actores perrunos, si no es cierto que se ganan el pienso a base de sudor y cabriolas...

No es el primer montaje Low cost con un alto contenido en imaginación de este grupo, pero creo que este ¡se lleva la palma!

Premio, para quién detecte el cameo de la cabrita blanca que atraviesa el fondo del escenario atada con una correa de perro.
Si optáis por la versión a toda pantalla, podréis si os apetece completar este vídeo con una gravación anexa en la que se recojen las tomas falsas.

Y si, aún tenéis unos minutos más para perder y os gustan los Muppets os recomiendo ver hasta el final, el vídeo que os dejo a continuación del tema "Muppets show theme song". Genial!

dilluns, 9 de gener del 2012

Emprendre el vol


Disseny del Calendari ©  Carme Sala



El fet de tenir dues filles amb només un any de diferència entre elles, fa que enguany em torni a trobar immersa en les activitats pròpies que les comissions de pares d'alumnes de 6è de primària fem, per tal de recollir fons pel ansiat viatge de fi de curs i la petita festa que com a comiat se'ls fa als alumnes més veterans del seu cole.
Aquells, que ja tenen un peu a fora i unes ganes incontenibles de menjar-se el món, però també els nervis per haver de separar-se d'alguns companys i mestres, i la por de saber que molt aviat perderan llurs privilegis de veterans al convertir-se en els alumnes més petitons del Institut, on vagin a parar.

Fa uns dies, ja han començat a vendre els Calendaris numerats pel sorteig que es farà a finals de Gener i que es premiarà amb un val Abacus. Aquesta, només és la primera de les activitats previstes...als pares ens tocarà usar la imaginació per inventar activitats a través de les quals ens puguem sufragar algunes despeses i als alumnes participar per acabar de fer-ho possible i sobretot divertit.
Segur que els diners que es recullin, no seran tant importants com el sentiment de festa i de treball en equip que tindran aquests petits i efímers veterans i que segur recordaran, per molt de temps.

Ells ja porten el casc posat, i fan escalfaments per emprendre el vol cap als seus respectius Instituts; Els mocadors per les llagrimetes del comiat, encara poden esperar una mica...però tot arribarà creieu-me, que jo per aquí ja hi he passat!



EMPRENDER EL VUELO


El hecho de tener dos hijas con sólo un año de diferencia entre ellas, hace que estos días me vuelva a encontrar inmersa en las actividades propias que las comisiones de padres de alumnos de 6º curso de primaria hacemos, para recoger fondos para el ansiado viaje de fin de curso y la pequeña fiesta que como despedida se les hace a los alumnos más veteranos de su cole.

Estos alumnos que ya tienen un pie fuera y unas ganas incontenibles de comerse el mundo, pero también los nervios por tener que separarse de algunos compañeros y maestros, y el miedo de saber que muy pronto perderán sus privilegios de veteranos al convertirse en los alumnos más jóvenes del Instituto, donde vayan a parar.

Hace unos días, ya han comenzado a vender los Calendarios numerados para el sorteo que se hará a finales de Enero y que se premiará con un vale Abacus. Esta, sólo es la primera de las actividades previstas...a los padres nos tocará usar la imaginación para inventar actividades a través de las cuales nos podamos sufragar algunos gastos y a los alumnos participar para terminar de hacerlo posible y sobre todo divertido.

Seguro que el dinero que recojan, no será tan importante como el sentimiento de fiesta y de trabajo en equipo que tendrán nuestros pequeños y efímeros veteranos y que, no dudo que recordarán por bastante tiempo.

Ellos ya llevan el casco puesto, y hacen calentamientos para emprender el vuelo hacia sus respectivos Institutos. Los kleenex para las lagrimitas de la despedida, todavía pueden esperar un poco...pero todo llegará, creerme, ¡que yo por aquí ya he pasado!

diumenge, 1 de gener del 2012

Bon profit!

Disseny Carme Sala © Tots els drets reservats

Ja està encetat! Tenim davant nostre 366 plats, a punt per a ésser assaborits; Tan de bò sapiguem cuinar-los i amanir-los amb tota la gràcia, perquè donin el millor de sí.
Feliç 2012 a tots!!!!!

¡BUEN PROVECHO!

¡Pues ya está! Ya tenemos ante nosotros 366 platos, listos para ser saboreados; Ojalá sepamos cocinarlos y aliñarlos con toda la gracia, para que den lo mejor de sí.

Feliz 2012 a todos !!!!!



BON APPETIT!!

Ready! We have just opened the can and 366 servings are waiting to be tasted; May we cook and dress every one of them with grace, to give their best.

Happy 2012 to all !!!!!