dijous, 31 de maig del 2012

Magdalenes a Barcelona!


Aquesta tarda, us convidem a la presentació del llibre Magdalenes amb problemes a la Sala Juli Vela de la Llibreria Abacus del carrer Còrsega a Barcelona.

S'organitzarà una taula rodona, per abordar el tema del assetjament escolar, amb la presència de Lluís Font, Jordi Colell i Carme Escudé entre d'altres.
Al finalitzar l'acte l'Ana i jo, estarem encantades de saludar-vos i signar el llibre a tots aquells que us hi apropeu.

Per a més detalls, cliqueu sobre la imatge per ampliar.

¡MAGDALENAS EN BARCELONA!


Esta tarde os invitamos a todos a la presentación del libro Magdalenas con problemas, que tendrá lugar en la sala Juli Vela de la Llibreria Abacus de la calle Córcega de Barcelona.

Se organizará una mesa redonda con la presencia, entre otros, de Lluís Fons, Jordi Colell y Carme Escudé para abordar el tema del bulling.
Al finalizar el acto, Ana Bergua y yo, estaremos encantadas de saludaros y dedicaros el libro a todos los que vengáis a vernos.

Encontraréis todos los detalles, haciendo click sobre la imágen.

diumenge, 6 de maig del 2012

Happy mami's day!

©Carme Sala. Tots els drets reservats

Safe Creative #1204051427437

A totes les mares del món: Avui és el vostre dia, felicitats!

HAPPY MAMI'S DAY!

A todas las madres del mundo: hoy es vuestro día, ¡Felicidades!

divendres, 4 de maig del 2012

Novetats literàries





Us el presento que encara és calentó; Tot just acabat de sortir de imprenta i a punt per ser distribuït a les llibreries, el nou llibre de l'Ana Bergua "Magdalenes amb problemes" que he tingut la sort de il.lustrar, és una novel.la per a joves lectors que afronta la problemàtica del Bullying (assetjament escolar) a través dels ulls del Pau, al esdevenir víctima d'uns companys de la seva mateixa escola, que li fan molt difícil l'existència.

En qüestió d'un parell de setmanes ja es podrá adquirir a la majoria de llibreries de casa nostra, en català i en castellà...si mentretant us vé de gust, fer-hi una ullada a mode d'aperitiu, podeu veure'l aquí mateix gràcies al enllaç de Issuu que trobareu aquí sobre.

Editat per Proteus.




NOVEDADES LITERARIAS

Os lo presento mientras aún está calentito; Acabado de salir de imprenta y apunto para ser distribuido a todas las librerías, el nuevo libro de  Ana Bergua "Magdalenas con problemas" que he tenido la suerte de ilustrar, es una novela para jóvenes lectores que afronta la problemática del Bullying (acoso escolar) a través de la visión de Pablo, al convertirse éste en víctima de unos compañeros de su escuela, que le hacen la vida imposible.

En cuestión de un par de semanas  ya se podrá adquirir en todas las mejores librerías...si mientras os apetece echar un vistazo a modo de aperitivo, podéis hacerlo desde el enlace de Issuu que os dejo arriba.

Editado por Proteus.