dimecres, 27 de març del 2013

Una Masia de cartró

Planta la teva Masía, sense demanar permís d'obres ni fer fonaments!
Bossa per transportar-la plegada




Estic entusiasmada amb aquesta Masia de cartró que he tingut la sort de decorar; No només perquè em sembla una joguina ecològica i divertida, sinó perquè aquesta és la primera caseta del món que es pot muntar en menys de 5 segons i ja porta incorporada, la roba estesa, el sol, la lluna, el gos guardià i el gat mandrós, entre molts d'altres detalls, que els seus habitants poden personalitzar segons el gust del moment. El cartó amb el que està fabricada és reciclable, gruixut i molt resistent.
Cal advertir a tots els possibles usuaris, que no està garantida contra llops bufadors, ni tempestes de calamarsa primaverals; Però, jo en canvi -després de testar-la personalment- us puc assegurar diversió instantània i un transport còmode i fàcil, ja sigui plegada dins la seva bossa, ja sigui com es pot veure en la penúltima imatge...vaja, que mudar-se de lloc, mai havia estat tant senzill.

Per saber-ne més o comprar-la cliqueu aquí . També podeu trobar-la en botigues de joguines tradicionals.



Una Masía de cartón

Estoy entusiasmada con esta casita de cartón que he tenido la suerte de decorar; no sólo porque me parece un juguete ecológico y divertido, sinó porque ésta es la primera casa del mundo que se puede montar en menos de cinco segundos y ya lleva incorporada, la ropa tendida, el sol, la luna, el perro guardián y el gato perezoso, entre muchos otros detalles que sus habitantes pueden personalizar según el gusto del momento. El cartón en el que está construida es reciclable, grueso y muy resistente.

Debo advertir a todos los posibles usuarios que no está garantizada contra lobos sopladores ni tormentas de granizo primaverales; Yo, sin embargo -después de testarla personalmente- os puedo asegurar diversión instantánea y un transporte cómodo y fácil; ya sea plegada dentro de su bolsa, ya sea cómo puede verse en la penúltima imágen...vamos, que mudarse de sitio no había sido nunca tan sencillo. Además, no requiere ni permiso de obras ni cimientos!

Para saber más o comprarla, podéis enlazar aquí. También a la venta en las jugueterías de toda la vida.

24 comentaris:

  1. Ostres, què maca! Hi ha versió per a família de quatre?

    ResponElimina
  2. Enric, em penso que a partir dels fets, de la història del 3 porquets, la llei només permet casetes individuals ;-)

    ResponElimina
  3. Ohh.Me la demano, tinc un marit que necessita una solució habitacional per al jardí. Tu saps si la fan XXL? :-)
    Moltes felicitats, és maquíssima!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Potser caldria estudiar més el mercat abans d'ampliar la família de productes, però, jo en el vostre cas, tiraria més cap el castell amb torre i merlet, amb cocodril i fossat, integrats ;-)

      Elimina
    2. jajaja per cert... al poble d'aquí a la vora en diuen CALTRÓ. Ara, que, ben mirat, també diuen NAU al número 9 :-)

      Elimina
  4. ja ja boníssim, et felicito. Jo a la meva filla fa anys li vaig fer una semblant. encara la té penjada de l'armari.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Aris! Les casetes, que jo els feia a les meves filles quan eren petites, eren molt més efímeres que la teva: una taula tapada amb uns llençols que arribaven fins al terra i...voilà! :-) i vinga, tots a pendre el tè, allà sota!

      Elimina
  5. Oooh! Havia vist la foto de la caseta i els nens i no vaig detectar que els dibuixos eren teus! I mira q tens un estil inconfusible! I fantàstic, of course! :) Una col·laboració molt xula, segur que has disfrutat molt!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Apanona! La veritat, és que m'ho vaig passar molt bé fent aquesta feina! Ja tinc ganes de repetir!!! :-)

      Elimina
  6. Hola Carme!! et feliçito per aquesta decoració tan bonica. Es molt bona idea: una masia portatil i amb els teus dibuixos! Un regal meravellos. Una forta abraçada de tots dos!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Estic contenta que t'agradi, Joan! T'imagines, fer-li uns detallets en trencadís de paper, com seria de xulo? :-)

      Elimina
  7. Oh! Però què maca! Una meravella (i una gran idea). Felicitats!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mal m'està dir-ho, però en conjunt, ha quedat força xula, oi? El disseny del plegat, està molt ben estudiat, i funciona de meravella, encara que jo només puc signar els dibuixos, eh?! :-)
      Gràcies Salvador!!!

      Elimina
  8. És molt bonica!!
    Ideal per jugar però també per aïllar-se una mica quan ho necessitem, no trobes? Quan era petita teníem una caseta de fusta per al gos i m'encantava passar-hi estones a dintre, sola o amb el gos. Ara que sóc més gran (i no tinc ni gos ni caseta de fusta), potser aquesta masia seria la solució, jajaja...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quina gràcia! Jo, de petita també m'hi havia amagat alguna vegada, a la caseta del gos i també aprofitava qualsevol raconet, per aïllar-me del món, fent cabanes improvisades, allà on podia (les caixes de cartró gegants que arribaven carregades de gènere a la botiga de la meva mare, eren excepcionalment bones!)...deu ser que la privacitat és un requisit que tot ser humà necessita...ja, desde ben petit, oi? :-)

      Bona Pàsqüa, Marion!

      Elimina
  9. Uau! És fantàstica! I preciosa! I a més no necessita requalificar terrenys per a plantar-la en algun lloc! ;p

    ResponElimina
  10. Ni tributa l'impost de béns immobles! Això té futur!!! ;-)

    ResponElimina
  11. Caram, Carme! No sabia que t'havies convertit en promotora immobiliària!!! ;-)

    Felicitats per la creació!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja ho veus Ferràn; Diuen que renovar-se o morir...no? ;-)
      Moltes gràcies!

      Elimina
  12. Respostes
    1. Hola Alexiev! Es un honor, tener una visita de un compañero de profesión como tú!
      Me alegra mucho que te guste y aprovecho para felicitarte por tu precioso trabajo :-)

      Un abrazo fuerte desde aquí, esperando que pasen pronto las lluvias...y no ocasionen más problemas. Mucha suerte!

      Carme

      Elimina
  13. És genial!!!! llàstima que els meus fills ja s'han fet grans...van jugar molt amb una caseta que teníen quan eren petits, i que no era ni la meitat de maca i ecològica que aquesta! Un petó artista!!!

    ResponElimina
  14. Sí noia, les meves tampoc es conformen amb aquesta caseta...me la demanen una mica més gran i a una distància prudencial de nosaltres! ;-P

    GRrr#%*!!!! Aquests adolescents!

    ResponElimina
  15. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    Giaonhan247 chuyên dịch vụ vận chuyển hàng đi mỹ cũng như dịch vụ ship hàng mỹ từ dịch vụ nhận mua hộ hàng mỹ từ trang ebay vn cùng với dịch vụ mua hàng amazon về VN uy tín, giá rẻ.

    ResponElimina

Si has passat per aquí i vols afegir alguna cosa o donar la teva opinió, estaré molt contenta de llegir-te i fins i tot de contestar-te; Gràcies!