dimecres, 17 d’abril del 2013

La primera festa

Tots els drets reservats.


Després de 365 dies, de la seva arribada al món, els pares de la Naïs van decidir que tenien la justificació perfecte per fer-li una gran festa, amb globus, confetti de colors, pastís i tots els amics que calgui, per cantar-li ben alt, allò de anys i anys...per molts anys.

Per convocar-los, van encarregar a una servidora aquesta invitació que he fet encantada, perquè, jo tampoc trobo una millor excusa per ajuntar-se una pila d'amics i familiars, que la de celebrar la primera de totes les festes que en aquesta vida, es fan i es desfan.
Amb molt carinyo, desde aquesta Maleta li vull desitjar a la Naïs i als seus pares, que en puguin celebrar -sense moderació- moltíssimes, moltíssimes més!


LA PRIMERA FIESTA

Después de 365 días de su llegada al mundo, los papás de Naïs decidieron que tenian la justificación perfecta para hacerle una gran fiesta, con globos, confetti de colores, pastel y todos los amigos que sea posible para cantarle aquello de, "feliz, cumpleaños feliz"...

Para convocarles, encargaron a una servidora esta invitación que he hecho encantada, porque yo, tampoco encuentro mejor excusa para juntar unos cuantos familiares y amigos, que la de celebrar la primerísima de todas las fiestas que en esta vida, se hacen y se deshacen.
Con mucho cariño, desde esta Maleta, le deseo a Naïs y a sus papis, que puedan celebrar -sin moderación- muchísimas, muchísimas más!

20 comentaris:

  1. M'encanta el teu estil de dibuix, haurè de plantejar-te si vols il.lustrar-me un llibre.

    ResponElimina
  2. Respostes
    1. Si més no, de gran li quedarà constància de la primera Festassa de la seva vida...i a partir d'aquesta, a fer-ne col.lecció! :-)

      Elimina
  3. Qué bonita Maleta, todos los niños van a querer una en exclusiva.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pombolita, viniendo de ti, el cumplido me suena maravilloso :-)
      Gracias guapa.

      Elimina
  4. quina invitació més xula! quedes nomenada invitadora reial!

    ResponElimina
  5. Ai, quin drama... t'havia contestat des del mòbil però no he pogut penjar (hauras de treure la paraula de verificació, darling) Jo deia que si em fessin tantes festes, no hagués deixat de complir anys. :-) muas

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moskis, la verificació s'ha activat sola...sembla que la Maleta té vida pròpia!
      I sobre això de les festes, sempre tens l'opció de cel.lebrar els no-aniversaris...si necessites dissenys per les invitacions, ja saps a qui demanar-ho! ;-)

      Requetemuassss

      Elimina
  6. Serà el millor record que li quedarà a la Naïs perquè ella -que no tota la parentela i amics- no se'n recordarà del dia!

    ResponElimina
  7. Això gairebé em garanteix que la invitació, la guardaran anys i anys...
    :-)

    ResponElimina
  8. Que dolç Carme!! Moníssim! Un petó ben fort MUAAAA

    ResponElimina
  9. Molt bonica, dolça i tendra. La Naïs i els seus pares poden estar ben contents, serà un record preciós!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Marion; Que afortunada la Naïs, d'haver nascut en aquesta època, en la que es fan fotos a tota hora...La meva primera festa, va ser el dia del meu bateig i només en conservo una única foto, en la que es veu més el capellà, que la pròpia protagonista! :-)

      Elimina
  10. Carme, quan faci la meva festa de 'puesta de largo' et demanaré que em facis la invitació... ;-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tirant, seria un honor...no saps quant m'agradaria de veure-ho això! ;-)

      Elimina
  11. És preciosa aquesta invitació. No es pot tenir una celebració millor per al primer any de vida!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Porquet, d'això se'n diu cuidar els detalls desde el primer dia! :-)

      Elimina

Si has passat per aquí i vols afegir alguna cosa o donar la teva opinió, estaré molt contenta de llegir-te i fins i tot de contestar-te; Gràcies!