dissabte, 15 de juny del 2013

Avui que fas anys...


© Carme Sala. Tots els drets reservats.


No volia deixar escapar l'oportunitat de fer-te una petita festeta maletera i afegir-me al nombrós club de fans que avui et volem desitjar que tinguis un dia tan especial, com ho ets tú mateixa! T'ho mereixes re-guapa;

Ara els de casa nostra,  a més de portar-te al cor també et portem a la Maleta. Smuacks!!!



dimarts, 11 de juny del 2013

Cinc dies en una altre planeta. (Una aventura d' en Biel i en Picapoc).


Biel, Picapoc i les seves mascotes.
La família d'en Biel
La família d'en Picapoc

Avui sí, ja el tenim aquí! Amb tots vosaltres, en Biel i en Picapoc, els protagonistes del llibre per a petits lectors, escrit per en Salvador Macip i dibuixat per mi.
Espero que us agradi molt...o millor encara, que us encantin les peripècies d'aquest parell, quan decideixen intercanviar-se de casa i de planeta.
Avui ja, a totes les llibreries.

En català i en castellà, publicat per La Galera.


CINCO DIAS EN OTRO PLANETA

Hoy sí, por fin lo tenemos aquí. Con todos vosotros Gabi y Picapoco, los protagonistas del libro para pequeños lectores, escrito por Salvador Macip y dibujado por mi.
Espero que os guste mucho...o mejor aún, que disfrutéis un montón con las peripecias de este par, cuando deciden intercambiarse de casa y de Planeta.

Hoy ya, en todas las librerías.

En catalán y castellano, publicado por La Galera.

dilluns, 10 de juny del 2013

Demà, no és un dia com qualsevol altre!


Uns quants tès i cafès més tard...

I ho entendreu de sobres, quan us digui que demà, és el dia que La Galera, ha escollit per publicar el darrer llibre escrit per en Salvador Macip i il.lustrat per una servidora.
Clar que, el dia que vaig rebre la proposta d'aquest autor i científic "boig" (per polifacètic, inquiet i talentós...tot en un) preguntant-me si m'agradaria  il.lustrar un conte d'aventures intergalàctiques que li voltava pel cap desde feia un temps, tampoc va ser un dia qualsevol.
Vaig acceptar la proposta d'inmediat, de manera que a falta de nau sideral aparcada a peu de porta per trobar-nos a mig camí entre Leicester i Sabadell, ens vam haver de conformar amb alguns correus, per començar a definir el caràcter i l'aspecte dels petits protagonistes del llibre: en Biel i en Picapoc.
Avui, us puc assegurar que vaig prendre la millor decisió i que me'n alegro moltíssim que el Salvador se'n refiés de mi.

I voilà...uns quants tès i cafès més tard, per fi podem dir que ja els tenim aquí!

Demà, si res no falla faré un post per donar-los a conèixer amb tots els honors, però no cal que us digui que ja podreu anar-los a trobar a les llibreries si els voleu conèixer de més aprop i saber com s'ho maneguen, per passar Cinc dies en un altre Planeta.



MAÑANA, NO ES UN DÍA COMO CUALQUIER OTRO

Y lo entenderéis de sobras, cuando os diga que mañana, es el día que La Galera, ha elegido para publicar el último libro escrito por Salvador Macip e ilustrado por una servidora.

Claro que, el día que recibí la propuesta de este autor y científico "loco" (por polifacético, inquieto y talentoso, todo en uno) preguntándome si me apetecería ilustrar una historia de aventuras intergalácticas que le rondaba por la cabeza desde hacía un tiempo, tampoco fue un día cualquiera...
Acepté la propuesta al vuelo, y a falta de nave sideral aparcada a pie de puerta para encontrarnos a medio camino entre Leicester y Sabadell, tuvimos que apañarnos con el clásico intercambio de correos para empezar a definir el carácter y el aspecto de los pequeños protagonistas del libro: Gabi y Picapoco.
Hoy puedo asegurar, que tomé la mejor decisión y que me alegro un montón de que Salvador se fiara de mi.

Y voilà...unos cuantos  tés y cafés más tarde, ¡por fin podemos decir que ya los tenemos aquí!

Mañana si nada falla, haré un post para dar a conocer el libro con todos los honores, pero debéis saber que ya estará disponible en la librería para que podáis conocerles de cerca y averiguar como se las apañan para pasar cinco días en planeta ajeno.