dilluns, 21 d’abril del 2014

Princesa busca bàner

http://comolaprincesadelguisante.blogspot.com.es/
Hall del Castell


http://comolaprincesadelguisante.blogspot.com.es/

Una de les princeses més estimades de la blogosfera, amb qui comparteixo una gran amistad i la creació de dos llibres, em va comentar fa poc que les parets del Hall del seu estimat Castell, començaven a acusar el pas del temps i que els frescos que la guarnien començaven a descolorir-se.
Preocupades per la imatge -com som les dues- ens vem posar a treballar conjuntament;
Vem triar paper nou, i teles que conjuntéssin, vem tapissar cadires, i ventilar aquest petit espai que dóna la benvinguda a tots els visitants, que s'acosten a visitar-la.
Ella, sap millor que ningú com fer sentir còmode als seus hostes, de manera que el bàner havia d'anar en consonància.

Jo no sé si he aconseguit expressar tantes coses en tan poc espai, però el que es cert és que, la Princesa que buscava bànner, ja l'ha trobat.

Ha estat un gran honor ajudar-la; No tothom pot presumir de l'etiqueta honorífica que m'ha concedit i que engantxaré ben visible a un costat de la maleta, amb allò de "by appointment to her Majesty the Princess of the Pea".




PRINCESA BUSCA BANNER

Una de las princesas más queridas de la blogosfera, con quien comparto una gran amistad y la creación de dos libros, me comentó recientemente que las paredes del Hall de su Castillo, empezaban a acusar el paso del tiempo y que los frescos que la decoraban, habían empezado a perder color.
Preocupadas por la imagen -como somos las dos- nos pusimos a trabajar conjuntamente;

Escogimos papel pintado nuevo y telas que conjuntaran con él, tapizamos sillas y ventilamos el pequeño recinto que da la bienvenida a todo el que se acerca a visitarla.
Ella sabe mejor que nadie, cómo hacer sentir cómodos a sus huéspedes, de manera que inexcusablemente el banner debía ir en consonancia.

No puedo asegurar que haya conseguido expresar tanto, en tan poco espacio, pero lo cierto es que la Princesa que buscaba banner ya lo ha encontrado.

Ha sido un honor ayudarla; No muchos pueden presumir de tener la famosa pegatina real que yo pondré bien visible en mi adorada maleta, dónde reza aquello de "by appointment to her Majesty the Princess of the Pea".

21 comentaris:

  1. Ay que chulada!!!! Pero qué manos tienes!! :D Me gusta mucho, nena! Artistaza, que eres una artistaza!!! ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Blanca Bk, ya me pareció un honor diseñar un banner para una princesa, pero que tu, me hagas los honores, es lo más! :-)
      Me hace muy feliz que te guste, y que hayas venido hasta aquí, para decírmelo.Gracias mil, eres un sol!!!

      Besote, guapa!

      Elimina
    2. Tu si que vales un millón. Muy buenos días guapa!! :D

      Elimina
  2. És evident que amb la teva feina el castell guanya el dos-cents per cent. Ara puc rebre els convidats com es mereixen, i viure en un lloc tan bonic et converteix en princesa, encara que no tinguis sang blava. Com t'agraeixo la feina i el bon gust! Un petó gran!

    ResponElimina
    Respostes
    1. M'agrada això de decorar bàners...em penso, que acabo de descobrir una professió nova ;-)
      De veritat que m'ho he passat molt bé arreglant-te el Hall; No tens pas alguna altra part del Castell, que vulguis renovar? Estava pensant en una passarel.la nova pel fossar, amb uns cocodrils d'amugurumi com a guardians...

      Ja em diràs, princess...
      Petons grans, adornats amb ou filat.

      Elimina
  3. Et veig una mica en plan #tucasaajuicio, em venen ganes de demanar-te un sótano acabado i una planta baja con grandes espacios abiertos:-) més petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Com em coneixes, princesa! Per quatre xavos et faig fins i tot, aparcament per 4 carruatges, que estic aprenent molt depressa, jo! ;-D

      Elimina
  4. Aris, l'osset és ideal per no deixar la corona per terra! ;-)

    ResponElimina
  5. Un bànner digne d'una princesa! Molt maco.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies, Salvador! Redecorar, sense passar per Ikea té la seva cosa! ;-)

      Elimina
  6. Això d'arreglar castells a la blogosfera ho trobo molt difícil. Alguna vegada he fet algun apanyo, i si deixo passar el temps, després no sé ni com ho he fet. Ja no parlem de fer una mateixa els papers d'empaperar o les robes per vestir la casa... uf, quina feinada!

    El baner en qüestió és molt bonic, tot i que el que hi tenia 'abans també era preciós.

    Són els detalls aquests els que criden l'atenció per entrar en un blog. Després, per quedar-s'hi, cal que no s'acabi tot en la decoració, és clar.
    I la princesa sap on buscar guarniments i també què servir per tal de fer-nos passar una bona estona al castell.

    Jo espero passar-m'hi sovint, ara que m'he posat les piles (per fi).

    Una abraçada i felicitats per l'art que us envolta a totes dues.

    ResponElimina
  7. Enebea, estic molt contenta que t'agradi la redecoració del Castell!

    De fet, he de confessar que encara que el Castell no tingués ni façana, la gent hi entraria igual, perquè aquesta Princesa sap molt bé com fer sentir còmodes als seus hostes...però és que, qui es resisteix a canviar d'estampats quan arriba el bon temps?

    Benvinguda a la Maleta, i moltes gràcies per les teves paraules; espero que també t'hi trobis a gust aquí :-)

    Petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, aquí també m'hi trobo a gust. I m'encanta la teva maleta, tota estampadota. Em fa l'efecte que de dintre poden sortir muntanyes de coses, igual que passava amb la maleta de la Mary Poppins...

      Gràcies per la benvinguda. A casa meva també pots passar per fer un cafetó (jo no tinc ni castell ni maleta, tinc cafetera de les de tota la vida).

      Petonets.


      Elimina
    2. Ui, parlàveu de mi, vinga, treu la tasseta de cafè i ens posem al dia.... Sou més guapes que les pessetes!

      Elimina
  8. No se jo si la blogosfera és adient per edificar castells o palaus... Un loof encara ;) És un dibuix preciós, com tots els que ens regales sempre ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Al contrari Eduard! Justament a la blogosfera, com que encara no han imposat els tributs de la propietat del món terrenals tenim marge, per a construïr tota classe d'edificacions, sense restriccions de cap mena ;-)

      I sinó, mira'm a mi, vivint en una maleta de dimensions descomunals, hahaha!!!

      T'agraeixo molt les teves paraules, sempre és un plaer trobar-te aquí.
      Petons

      Elimina
  9. sempre m'estic preocupant pel contingut, però mai del continent, potser que algun dia li faci una repassada? Bah, es igual, ja m'hi he acostumat xD

    ResponElimina
  10. pons007, és que un encapçalament més "guarnit", no et garanteix més seguidors...però ajuda a fer més amable, l'estada a l'audiència! :-)

    ResponElimina
  11. Hola fa temps que estic perduda, però ja he tornat.
    Fulls Grocs.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Fulls grocs, sempre és una alegria retrobar-te! Passa i seu, que fem un cafè ben llarg mentre m'expliques :-)
      Petonets

      Elimina

Si has passat per aquí i vols afegir alguna cosa o donar la teva opinió, estaré molt contenta de llegir-te i fins i tot de contestar-te; Gràcies!