divendres, 21 de març del 2014

3, 2, 1, 0...Mónpetitindi, ja és aquí!

http://www.monpetitindi.com/contacta.html 
 
http://www.monpetitindi.com/contacta.html

http://www.monpetitindi.com/contacta.html



No cal ser molt observador, per adonar-nos que estem vivint el gran moment dels tallers de manualitats; L'efervescència del "fes-ho tu mateix" (o Diy -do it yourself- com diuen ara) està en el seu punt més àlgid i tot i aquest panorama de tallers i botigues a cada cantonada, encara ha sorgit una marca nova disposada a oferir alguna cosa més, al petit artesà en potència que tots portem dins;

Pels qui dubteu, heu de saber que la Sónsoles, (ànima i mare de Mónpetitindi), és psicòloga de base i professió i ha passat més d'una dècada aprenent les tècniques artesanes i creatives, que li servien inicialment com a teràpia per guarir alguns dels conflictes emocionals més habituals dels pacients que la visitaven, i amb molt d'èxit, cal afegir; Fins que va adonar-se del potencial del que tenia entre mans.
Així que, captivada per tot aquest món va fer el salt, va extendre aquesta inquietud pedagògica a tots els públics...dels més petits als més grans.
A més dels kits de diferents dificultats, que comercialitza i que anirà ampliant al llarg d'aquesta temporada, també ofereix diferents tallers itinerants majorment a la província de Barcelona, on poder aprendre i desenvolupar tècniques de tota mena, (i us asseguro, que en domina unes quantes) a tot aquell que hi estigui interessat.

Aviso que la seva energia i il.lusió, són contagioses; Creieu-me, que sé què em dic!
Al seu web, hi trobareu informació i si voleu, podeu subscriure-us al seu newsletter per estar al corrent de tot o contactar-la per adquirir els kits, que amb tanta cura prepara.
Són exclusius, d'aquesta marca, que he tingut el plaer de dissenyar i de la que us en deixo una petita mostra dels seus elements de papereria. A veure què us sembla!

Fins Diumenge 23 de Març, podeu trobar-la a la Fira del Patchwork de Sitges, però ja us avanço ara, que la trobareu aviat, en moltes fires més. No friseu, que us tindré informats.




 3, 2, 1, 0...MÓNPETITINDI YA ESTÁ AQUÍ!

No hace falta ser muy observador para darnos cuenta que estamos viviendo el gran momentazo de los talleres de manualidades.
La efervescencia del hazlo tu mismo (Diy -do it yourself- para los entendidos) está en su punto más álgido y a pesar de este panorama repleto de tiendas y talleres a cada paso, todavía ha surgido una marca nueva dispuesta a ofrecer alguna cosa más al pequeño artesano en potencia que todos, llevamos dentro.

Para los que no me creáis, tenéis que saber que Sónsoles (alma y madre de Mónpetitindi) es psicóloga de base y profesión y ha pasado más de una década aprendiendo distintas técnicas artesanas y creativas que luego usaba como terapia para combatir algunos de los conflictos psicológicos más comunes, que llegaban a su consulta, y con mucho éxito, además. Así, descubrió el enorme potencial que tenía entre manos.
De modo que cautivada por éste mundo, dió el salto y extendió su inquietud pedagógica a todos los públicos...de los más pequeños a los mayores.
Además de los kits que comercializa y que irá ampliando a lo largo de esta temporada también ofrecerá distintos talleres itinerantes mayormente en la Provincia de Barcelona, dónde se podrá aprender y disfrutar de técnicas de todo tipo (os aseguro que las conoce casi todas) a todo aquel que tenga interés.

Aviso, que su energía e ilusión se contagian facilmente...¡y sé de lo que estoy hablando!

En su web, encontraréis más información y si os interesa subscribiros a su newsletter para estar al corriente de todo o contactar para adquirir los kits que con tanto cariño prepara.
Son diseños exclusivos de su marca, la que he tenido el placer de diseñar, y de la que os dejo una pequeña muestra de sus elementos de papelería. ¡A ver que os parece!

Hasta este Domingo 23 de marzo, podréis encontrarla en la Feria del Patchwork de Sitges, pero ya avanzo que la encontraréis en muchas ferias más del sector de las manualidades...no sufráis que ya os iré informando.

dilluns, 17 de març del 2014

Càsting de iaies

© Carme Sala, tots els drets reservats.


Estic segura que ningú adivinaria, que sota l'aparent calma d'aquest bloc, passen coses tan curioses com per exemple, aquest càsting d'àvies.
I tot i que encara no puc desvetllar de què es tracta el projecte que tinc a les mans, sí que em vé de gust, compartir una de les parts més divertides amb què m'he trobat: la de presentar les aspirants.

Els responsables de l'operació, ja van sotmetre a judici aquestes tres senyores amb uniforme de cuinera i van escollir la guanyadora, que a hores d'ara, té una agenda "apretadíssima" complint amb el contracte que va signar.
Les dues que van quedar fora, han tornat a les seves respectives ocupacions sense rencúnies i amb tota l'esportivitat del món. Tanta esportivitat,  que em consta que cada dilluns a la tarda, queden per comentar la jugada, davant una xocolata desfeta i una ensaïmada.

Un dia d'aquests, m'afegeixo al berenar.



CÀSTING DE ABUELAS

Estoy segura que casi nadie adivinaria, que bajo la aparente calma de este blog ocurren cosas tan curiosas como por ejemplo, este cásting de abuelas.
Y a pesar de que, no puedo ni debo desvelar de qué se trata el proyecto que tengo entre manos, sí que me apetece un montón compartir con vosotr@s uno de los momentos más divertidos con que me he encontrado: el de presentar a las aspirantes.

Los responsables de la operación, ya sometieron a juicio a estas tres señoras con uniforme de cocineras y escogieron a la ganadora, que a estas alturas ya puede presumir de una apretada agenda cumpliendo con las obligaciones del contrato que firmó. Las dos que quedaron fuera, han vuelto a sus respectivas ocupaciones sin rencores y con toda la deportividad del mundo.
Tanto es así, que me consta que cada lunes por la tarde, se reúnen para comentar la jugada ante una taza de chocolate espeso y una ensaimada.
El día menos pensado, me uno a la merienda.