dimecres, 11 de juny del 2014

Benvenuto Teo!

Entrega especial en curs, al pas fronterer entre França i Itàlia,
dissabte passat.

Tan de bo, totes les empreses de missatgeria fóssin tan eficients com la que a França es cuida de fer arribar els nadons a bon port. Sigui, allà on sigui el port.

El Marcel i la Laura van decidir dissabte passat, fer una escapadeta a Itàlia desde Grenoble, el lloc on viuen desde fa un any i mig. Una petita i inofensiva excursió de cap de setmana, a un mes llarg vista del naixement del seu primer fill, el petit Teo.
Imagineu-vos l'escena: una parella jove, un cotxe i un cap de setmana de llibertat i esbarjo pre-maternal, per endavant...que més es pot demanar?

Dubto que trencar aigues, fós res que entrés en els seus plans just per aquell dissabte. I tot i així, estimat Murphy, va passar.

Es veu que en Teo, tenia altres plans i es frissava per arribar abans; i com que no s'ho va voler rumiar dues vegades, li va demanar a la cigonya que tenia assignada per al seu repartiment que agafés el GPS o el que li fés falta i es disposés a trobar a qualsevol preu als seus papes, als que tantes ganes tenia de conèixer.
I els va trobar, oi tant que sí!

El Teo, ja és el membre més nou de la nostra família; un preciós vuitmesó nascut a Itàlia, de pares catalans ocasionalment traslladats a França, que està fent -ell tot solet- les delícies a tots els parents d'aquesta banda del mapa, pel moment només en versió wasap.
Nosaltres, li volem donar una grandíssima benvinguda, al més impacient de la família, i aprofitem per felicitar als novíssims pares que suposo ja s'han refet del ensurt i als quatre avis, que es van desplaçar cap allà tan bon punt, les aigües van sortir de mare...i mai millor dit. 

La propera vegada, que em trobi l'avís d'un missatger que ha passat per casa meva i no m'ha pogut entregar un paquet perquè jo estava "absent", comprant pa ratllat a dues cantonades, els recriminaré que els seus serveis d'entrega, no estiguin a l'alçada dels de França. I punt.

T'estimem un munt, Teo. Benvingut al món!




BENVENUTO TEO

Ojalá todas las empresas de mensajería fueran tan eficientes como las que en Francia se ocupan de hacer llegar a los bebés a Buen Puerto. Sea donde sea, que esté el Puerto.

Marcel y Laura este pasado sábado, decidieron hacer una escapada a Italia desde Grenoble, la ciudad donde viven y trabajan desde hace año y medio. Una pequeña y aparentemente inofensiva excursión de fin de semana, a un mes y pico vista, del nacimiento de su primer hijo, Teo.
Me imagino la escena: una pareja joven, un coche y un fin de semana de libertad y recreo pre-maternal por delante...que más se puede pedir?

Dudo que romper aguas, fuera nada que estuviera en sus planes justo ese fin de semana; Pero aún y así querido Murphy, ocurrió.

Se vé que Teo, tenía otros planes y se impacientaba por salir, y como no quiso pensárselo dos veces, va y le pide a la cigüeña que tenía asignada para su reparto, que se comprara un GPS o lo que hiciera falta y se dispusiera a encontrar a sus papis, fuera como fuera.
Y los encontró, vaya que sí.

Teo, es hoy el miembro más joven de mi familia; un precioso ochomesino nacido en Italia, de padres catalanes, afincados en Francia ocasionalmente, que ya está haciendo -él solito- las delicias a los parientes y amigos que habitamos a este lado del mapa, por ahora solo en versión wasap.
Nosotr@s le queremos dar desde aquí, una calurosa bienvenida al miembro más impaciente de la familia y ya aprovechamos para felicitar a los novísimos padres (que ya deben haberse recuperado del susto) y a los 4 abuelos que salieron pitando en su dirección, tan pronto como supieron que las aguas se habían salido de madre...y nunca mejor dicho.

La próxima vez, que me encuentre el aviso de un Mensajero en mi puerta, que no haya podido entregarme un paquete durante mi ausencia, por haber ido solo, a por pan rallado a dos manzanas de mi casa, les recriminaré que sus servicios de entrega no estén a la altura de los de Francia. Y punto.

Te queremos un montón Teo; Bienvenido al mundo!