divendres, 30 de desembre del 2016

Ei, que ja comença!

© Carme Sala (tots els drets reservats)



Al final, la poca sort en els jocs d'atzar nadalencs, no m'ha permès de cel.lebrar les Festes tropicals que jo desitjava...però com que sóc positiva de mena, he vingut a dir-vos que estic contenta d'haver sobreviscut als excessos amb èxit i alegria, i ja que sóc a prop del meu ordinador (i no a sota una palmera de platja paradisíaca, sense conexió a internet) em fa il.lusió dedicar-vos a tots, el meu brindis per l'any nou.
Així que, alço la copa per desitjar-vos a tots (sense moderació de cap mena), que aquest any pugueu fer realitat algun dels vostres somnis, i que sobretot mai us falti l'energia per continuar perseguint-ne de nous!

Feliç any a tots!



2 comentaris:

  1. Com que jo sóc una persona moderada ja estic acostumat a evitar els excessos i sóc capaç de dir a qui sigui que no m’ompli més el plat sense remordiments, després sóc el borde de la família, però no passa res perquè ja ho tinc assumit.

    Bon any!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs espero que no et proposis deixar de ser-ho...si a casa teva, ja ho tenen assumit no val la pena canviar res. A vegades, els estirabots en un àpat familiar, són la sal i el pebre necessari per no excedir-se en dolçor ;)

      Així que...bon any pons007!!!!

      Elimina

Si has passat per aquí i vols afegir alguna cosa o donar la teva opinió, estaré molt contenta de llegir-te i fins i tot de contestar-te; Gràcies!