dimarts, 3 de gener del 2017

Carta als Reis

© Carme Sala. Tots els drets reservats.


Estimats Reis d'Orient;

el medi ambient se'n va a la porra, per molt que el senyor Trump i altres insensats ens vulguin fer creure el contrari.
I com que veig que la resta de líders del món mundial tampoc s'acaben de posar d'acord, perquè la indústria deixi de contaminar ni s'incentiven nous models econòmics més sostenibles, he pensat en demanar-vos ajuda a vosaltres que a hores d'ara, em sembleu les autoritats més competents (i de llarg) amb qui puc contar.

Així que com que aquest any, m'he portat molt bé i he anat en bicicleta a treballar gairebé cada dia, us demano un planeta més net, on no tinguem que patir per l'escalfament global ni per l'extinció de les espècies.
Una raça humana més respectuosa amb l'entorn natural i uns líders polítics amb menys interessos lucratius i força més sensibilitat i sentit comú. 
Que els nostres fills i néts no ens hagin de retreure mai que ja només es troben pinguïns i óssos polars als documentals del National Geographic, entre moltíssimes altres espècies en perill de desaparició.

Sé que és un desig complicat, i potser fins i tot impossible...però per probar no hi perdo res; som molts els que us ho agraïrem.

Ah! També necessito unes ulleres noves i uns auriculars inalàmbrics; però em fa l'efecte que això us costarà molt menys de trobar.

Gràcies per avançat.