diumenge, 1 de juliol del 2018

Perquè és una xica excel.lent! (i sempre ho serà)


Us presento la meva germana Imma. Avui fa anys i a mi, com a germana petita seva amb agraïment i carinyo pels anys que hem passat en comú, em vé de gust fer-li aquest post honorífic a La Maleta, amb el que li vull dir que estic encantada de tenir-la aprop i que de poder escollir germana en cas de reencarnació en properes vides, no dubtaria ni un instant en repetir amb ella. 

Metòdica, perfeccionista i perapunyetes com cap altre (obligatòria pinzellada crítica per equilibrar els compliments) és una noia estupenda es miri com es miri; si ja la coneixeu i us la trobeu avui no badeu i feliciteu-la com cal! I si no la coneixeu, fixeu-vos bé en la foto...tot i haver crescut i posat anys al damunt, segueix tan bonica i eixerida com aleshores -que ja és dir- així que fora excuses i a veure si fem realitat el famós l'eslógan de "si un desconocido te regala flores"...

Sapigueu que en un sondeig de popularitat realitzat recentment a través del internet i pels carrers del seu veïnat, 5 de cada 4 persones enquestades van declarar: "Sí, no hi ha dubte, la Imma és una xica excel.lent!"

Felicitats bonica!

6 comentaris:

  1. Quina sort de tenir una germana com aquesta.
    Jo vaig conprar flors.però no la vaig trobar!!!
    Gran dibuix i sort de tenir-te a ru com a germaneta petita😘😘😘😘

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Misteral, així que les flors eren teves? Doncs es van equivocar i van canviar la tarjeta, hahaha, i com bé dius, sort tenir una germana petita com la que tinc
      Petonassos guapu

      Elimina
  2. Oooh moltes gràcies Misteral! Sí, és una gran germana gran!
    I en realitat, crec q soc el terror dels fotògrafs, tunejant la feina dels altres, però ho trobo tan divertit q no ho penso deixar de fer!
    Començo a buscar ne una de teva, ja veuras com riurem ;)
    Petonasso guapo...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Germaneta petita, i..., Tenies dubtes de si m'agradaria o no? Has patit en va, i més deixant-me tan bé com em deixes, i agraida que facis una sola crítica ja que la llista podria ser infinita
      I el tunejat de la foto, excel·lent.
      Gràcies per dedicar-me al teu temps,és un regal que no té preu
      Petonassos

      Elimina
  3. Hola germaneta, i tenies paties que no m'agrades? Patiment en va, em xifla, i més tenien en compte com em deixes( aixó sí que es un bon tunejat), tan sols una pinzellada crítica, quan n'hi podria haver una infinitat.
    Moltes gràcies per dedicar-me el teu temps, que el sé limitadíssim, aixó sí que es un regal.
    Petonassos bonica

    ResponElimina
    Respostes
    1. Me'n alegro que t'agradi...no ha estat difícil, perquè la foto i el material sensible sobre el que parlo, són la créme de la créme. I és que tu vals molt Mimeta! Gràcies a tu, per tant :)
      Petonets

      Elimina

Si has passat per aquí i vols afegir alguna cosa o donar la teva opinió, estaré molt contenta de llegir-te i fins i tot de contestar-te; Gràcies!