divendres, 21 de març del 2014

3, 2, 1, 0...Mónpetitindi, ja és aquí!

http://www.monpetitindi.com/contacta.html 
 
http://www.monpetitindi.com/contacta.html

http://www.monpetitindi.com/contacta.html



No cal ser molt observador, per adonar-nos que estem vivint el gran moment dels tallers de manualitats; L'efervescència del "fes-ho tu mateix" (o Diy -do it yourself- com diuen ara) està en el seu punt més àlgid i tot i aquest panorama de tallers i botigues a cada cantonada, encara ha sorgit una marca nova disposada a oferir alguna cosa més, al petit artesà en potència que tots portem dins;

Pels qui dubteu, heu de saber que la Sónsoles, (ànima i mare de Mónpetitindi), és psicòloga de base i professió i ha passat més d'una dècada aprenent les tècniques artesanes i creatives, que li servien inicialment com a teràpia per guarir alguns dels conflictes emocionals més habituals dels pacients que la visitaven, i amb molt d'èxit, cal afegir; Fins que va adonar-se del potencial del que tenia entre mans.
Així que, captivada per tot aquest món va fer el salt, va extendre aquesta inquietud pedagògica a tots els públics...dels més petits als més grans.
A més dels kits de diferents dificultats, que comercialitza i que anirà ampliant al llarg d'aquesta temporada, també ofereix diferents tallers itinerants majorment a la província de Barcelona, on poder aprendre i desenvolupar tècniques de tota mena, (i us asseguro, que en domina unes quantes) a tot aquell que hi estigui interessat.

Aviso que la seva energia i il.lusió, són contagioses; Creieu-me, que sé què em dic!
Al seu web, hi trobareu informació i si voleu, podeu subscriure-us al seu newsletter per estar al corrent de tot o contactar-la per adquirir els kits, que amb tanta cura prepara.
Són exclusius, d'aquesta marca, que he tingut el plaer de dissenyar i de la que us en deixo una petita mostra dels seus elements de papereria. A veure què us sembla!

Fins Diumenge 23 de Març, podeu trobar-la a la Fira del Patchwork de Sitges, però ja us avanço ara, que la trobareu aviat, en moltes fires més. No friseu, que us tindré informats.




 3, 2, 1, 0...MÓNPETITINDI YA ESTÁ AQUÍ!

No hace falta ser muy observador para darnos cuenta que estamos viviendo el gran momentazo de los talleres de manualidades.
La efervescencia del hazlo tu mismo (Diy -do it yourself- para los entendidos) está en su punto más álgido y a pesar de este panorama repleto de tiendas y talleres a cada paso, todavía ha surgido una marca nueva dispuesta a ofrecer alguna cosa más al pequeño artesano en potencia que todos, llevamos dentro.

Para los que no me creáis, tenéis que saber que Sónsoles (alma y madre de Mónpetitindi) es psicóloga de base y profesión y ha pasado más de una década aprendiendo distintas técnicas artesanas y creativas que luego usaba como terapia para combatir algunos de los conflictos psicológicos más comunes, que llegaban a su consulta, y con mucho éxito, además. Así, descubrió el enorme potencial que tenía entre manos.
De modo que cautivada por éste mundo, dió el salto y extendió su inquietud pedagógica a todos los públicos...de los más pequeños a los mayores.
Además de los kits que comercializa y que irá ampliando a lo largo de esta temporada también ofrecerá distintos talleres itinerantes mayormente en la Provincia de Barcelona, dónde se podrá aprender y disfrutar de técnicas de todo tipo (os aseguro que las conoce casi todas) a todo aquel que tenga interés.

Aviso, que su energía e ilusión se contagian facilmente...¡y sé de lo que estoy hablando!

En su web, encontraréis más información y si os interesa subscribiros a su newsletter para estar al corriente de todo o contactar para adquirir los kits que con tanto cariño prepara.
Son diseños exclusivos de su marca, la que he tenido el placer de diseñar, y de la que os dejo una pequeña muestra de sus elementos de papelería. ¡A ver que os parece!

Hasta este Domingo 23 de marzo, podréis encontrarla en la Feria del Patchwork de Sitges, pero ya avanzo que la encontraréis en muchas ferias más del sector de las manualidades...no sufráis que ya os iré informando.

10 comentaris:

  1. Els trobo encantadors aquests indis. Qui hi hagi sort

    ResponElimina
  2. Respostes
    1. Doncs tu, que ets addicta a les labors...cauries segur! Gracies pesoleta! :-)

      Elimina
  3. Molt xulo, estic liadíssima, però m'encantaria anar-hi amb ma mare, que és una addicta al patchwork. Ara no deixo de cantar la cançó del petit indi, he, he.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ses, estic segura que tobaràs el taller ideal per anar-hi tan ben acompanyada; I sí, ja tens raó ja, és impossible pensar en un petit indi i que no s'engantxi, la cançó! un peti-dos peti-tres...
      Petonets guapa! :-)

      Elimina
  4. Un altre personatge més del fantabulós món de la maleta. Què bé!

    ResponElimina
    Respostes
    1. No hi van gens malament uns petitindis a la Maleta, per donar una mica de color, oi?
      Gràcies Leb :-)

      Elimina
  5. Respostes
    1. Moltes gràcies, Aris! M'ho agafo com un compliment :-)

      Elimina

Si has passat per aquí i vols afegir alguna cosa o donar la teva opinió, estaré molt contenta de llegir-te i fins i tot de contestar-te; Gràcies!