divendres, 17 d’abril del 2020

Desconfinament responsable

© Carme Sala. Tots els drets reservats

Després de tants dies teletreballant, aquesta setmana s'ha decretat el desconfinament gradual i responsable. Després de tot el que hem viscut i après però, molts sortim al carrer amb por i ganes de tornar depressa a casa. Vivim un síndrome d'Estocolm dels nostres habitatges? ens estem convertint en paranoïcs de la salut, o simplement hem après a ser responsables?
Sigui com sigui, aquest era el meu aspecte avui les 10:00 del matí.

Ei, si podeu, no sortiu. I cuideu-vos molt.

4 comentaris:

  1. Tots estem en estat de shock, sense saber massa com anirà, però el correcte és pensar que anirà bé.
    Ja queda menys

    ResponElimina
    Respostes
    1. Cert, no he estat mai una persona excessivament optimista, però al final el més constructiu és creure que això acabarà tard o d'hora i q més d'una cosa positiva, en sortirà.
      Paciència, ànims i moltíssima salut! :)

      Elimina
  2. No cal que ho juris. Jo sols he sortit dues vegades, perquè justament em van intervenir el dia 13 de març i no puc físicament, i cada cop he sentit una angoixa difícil d'explicar.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ses, en el teu cas a més si estàs recuperant-te d'una operació, la tensió és encara més gran...si tothom fós prou responsable socialment, ens sentiriem més segurs a tot arreu. Tardarem una mica, suposo, però al final n'aprendrem! Ànims bonica i una abraçada!

      Elimina

Si has passat per aquí i vols afegir alguna cosa o donar la teva opinió, estaré molt contenta de llegir-te i fins i tot de contestar-te; Gràcies!