dilluns, 7 d’octubre del 2013

Flors, peücs i altres regals de benvinguda...

Dibuix fet per encàrreg pel petit Tomàs i els seus germans.

Aquest va ser el regal de benvinguda que una tieta generosa, va voler fer pel seu petit nebot Tomàs, als pocs dies d'haver arribat al món.
I el va encarregar pensant en ell, però també en els seus germans grans que tanta feina tindràn a partir d'ara a cuidar-lo i a estimar-lo.
Si regalar flors o peücs no us sembla prou original per felicitar un nouvingut al món, potser us tempti la idea d'encarregar un dibuix personalitzat, com aquest.

Moltes felicitats a la feliç família i gràcies per la confiança que aquesta tieta posa sempre en mi...al petit Tomàs li desitjo que ja hagi superat el jet lag provocat per aquest viatge de 9 mesos...que no és poc!
Benvingut al món Tomàs!



FLORES, PATUCOS Y OTROS REGALOS DE BIENVENIDA...

Este fue el regalo de bienvenida que una tía generosa, quiso hacerle a su nuevo sobrino Tomás a los pocos días de haber llegado a este mundo.
Y lo encargó, pensando en él pero también en sus hermanos mayores que tan ocupados andarán cuidándolo y mimándolo.
Si regalar flores o patucos os parece poco original para homenajear un recién llegado a este mundo, quizás os tiente la idea de encargar un dibujo hecho a medida, como éste.
Muchas felicidades a la feliz familia y gracias mil, a mi clienta por la confianza que siempre pone en mi...al pequeño Tomás le deseo que haya superado sin dificultades el jet lag ocasionado por este viaje de 9 meses...que no es poco!

¡¡Ah, y bienvenido al mundo!!

14 comentaris:

  1. Jo crec que a més del jet lag (jijiji) aquest petit homenet haurà de tenir moltíssima paciència!

    Com a regal, la veritat, molt més útil i pràctic que uns peücs, que no acostumen a quedar-se gaire estona als peuets dels petits pollets.


    Amb vocabulari dels meus fills, Com mola, Sala!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ana, a més estic totalment segura, que de peücs no n'hi falten! ;-)

      Abraçades grans per tu, i amb cobertura de petons, pels teus petits i adorables crítics!
      ♥♥♥♥

      Elimina
  2. Jo fins ara regalava tones de bolquers però veig que hi ha alternatives que s'escapen als peücs...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Galderich, hi ha regals, que per útils i sorprenents sempre seràn benvinguts! Ara, si la propera vegada, ho vols acompanyar d'una targeteta dibuixada...

      ja ho saps! ;-)

      Elimina
  3. Respostes
    1. No ho sé molt bé...però jo, les col.leccionaria! :-)

      Elimina
  4. Respostes
    1. Ais...no sé. Ho hauria de preguntar als meus nebodets! ;-)

      Elimina
  5. Fer regals a un nadó, és una cosa que als adults ens fa molta il.lusió i a més segurs com estem de que li agradaran molt els omplim de robeta que potser portarà un dia, de tanta com en tindrà, o tindrà uns texans i una camisa de quadres que el faran semblar un petit llenyataire, o vinga bestiar de peluix que el colgaran sense saber-ho o li faran fer esternuts, cosa que al petit nadó l´estranyarà molt i molt. Per no deixar-nos els electrodomèstics pediàtrics, l´olla màgica que fa purés, el zing-zing amb piles, el mòbil perpetuu que roda i roda, l´estri per humidificar l´ambient, el xumet anti "noseque´", les cadiretes que poden anar amb rodes, lligades dintre el cotxe, la motxilla que pots entaforar la criatura, els mocadors orientals on lligues la criatura al cos de la mare......

    Tot això, es fa servir? molt? poc? i despres que en fem?, els regalem altra vegada, els donem, llencem, guardem?..... No tinc gaires respostes....

    Tan fàcil que és recordar-se de la marona, pobre, a la que se li ha acabat la tranquilitat, les hores de son, la seva llibertat, que veu com el seu cos ha quedat una mica malmés, potser més boterut, potse més ample i aquells texans que tan bé li queien, hauran d´esperar a l´armari.... que es converteix, això si, amb tot l´amor del mon, en una subministradora d´aliment que teé la botiga oberta les 24 hores del dia....

    I els germans? que hi diuen? quan arriba una coseta de tres quilets si fa no fa, que acapara tota l´atenció de tothom?.

    Feina, molta feina deu portar aquesta aventura. Sort que hi fades amb llapis als dits que fan prodigis damunt d´un full de paper i apleguen gairebe en un sol traç, totes aquestes preguntes que em faig..... i segur que fan feliç a les persones que reben aquests regals. Només un senzill ( a ulls dels profans) dibuix carregat d´afecte.

    Aisenyor! Només la Fada Carme, sap l´estona que deu haver costat crear una cosa tan senzilla.

    Petons, artista.
    Fulls Grocs.

    ResponElimina
  6. Fulls grocs, un regal per a mi, són aquests comentaris teus, que tant m'agraden i que col.lecciono com si fóssin els cromos de la millor col.lecció del món :-)

    Jo, que sóc especialista en guardar muntanyes de coses de quan les meves nenes eren petites, perquè senzillament recordo tots i cadascun dels regals que em van fer...servíssin o no! He de dir que em costa un munt desprendre'm de res.
    Crec que només l'olla màgica que comentes i algun altre estri per l'estil, va passar a altres mans, perquè em va semblar que li donarien millor ús que jo, però la resta de coses...ja m'ho trobaré algún dia, quan no hi càpiga a casa.
    I quan m'hi trobi, doncs ho hauré de posar en una capça precintada i que siguin elles mateixes que s'ho emportin i decideixin.

    Gràcies per saber trobar coses tan bones en un simple dibuix. Aquestes ulleres que portes posades sempre, deuen ser rares de trobar, però si us plau no les llencis mai!

    Petonets Fulls grocs!

    ResponElimina

Si has passat per aquí i vols afegir alguna cosa o donar la teva opinió, estaré molt contenta de llegir-te i fins i tot de contestar-te; Gràcies!