dimarts, 28 d’octubre del 2014

Regals pels nouvinguts més guapos del món

Dedicat al Marcel...que fa volar l'estel.

Dedicat al Teo...que va arribar fent piruetes, al costat de les orenetes!

Dedicat a l'Aleix; El seu germà, li ensenya a pescar un peix.





L'Aina fa una acrobàcia...però de la corda fluixa no baixa!


Què passa tot d'una, que sembla que ha arribat el torn a la gent del meu voltant de portar nens i nenes al món, com si no hi hagués demà?

Sigui perquè l'ancestral promesa de que els nouvinguts vénen amb barres de pà de série, sota el braç segueix convencent a algun que altre incaut o més probablement, perquè ha arribat el gran moment i ja tocava (que vulguis que no, els anys passen per tots igual i tot obrador té la seva data de cloenda) la qüestió, és que ja tenim aquí una nova generació de Teos, Marcels i Aines, disposada a fer ballar el paraigües a avis, pares i tiets en general;

Benvinguts doncs, petits humans de manetes molsudes! Comenceu a fer-vos a la idea de que als vostres ancestres ens resulta impossible contenir les ganes de petonejar-vos, explicar-vos contes i de regalar-vos el primer bastó de pà per rosegar o el primer globus d'heli per fer volar! O sigui que més val que preneu paciència amb la nostra creixent empalagositat...i sinó, haver-vos-ho pensat abans! Potser si provéssiu de no ser tan monos...
I és que entre tantes opcions com hi ha al món, d'oferir-vos allò que pensem que més us agradarà, jo m'he empescat la formula per regalar-vos a cadascún de vosaltres, el dibuix que correspòn a la vostra inicial; un regal que pretén ser tan únic i irrepetible com ho sou vosaltres mateixos i a sobre fet a mà (però amb el cor, eh?).

No puc adivinar encara, si us agradarà...però és que vosaltres a mi, m'encanteu, nanos...


PS: Molt aviat, si us ha agradat la idea, podreu encarregar la vostra inicial amb personatge a la meva botiga d'Etsy (en preparació).


REGALOS PARA LOS RECIÉN NACIDOS MÁS GUAPOS DEL MUNDO

¿Què está ocurriendo, que parece que estoy rodeada de gente que no para de traer niños al mundo como si no hubiera un mañana?

Quizás la ancestral promesa de que los recién nacidos llegan con barras de pan de serie bajo el brazo, siga convenciendo a algún incauto o más probablemente porque ha llegado el gran momento o porque ya tocaba (que al final, en esto de la procreación, todo taller viene con su fecha de cierre por jubilación) la cuestión es que ya tenemos aquí una nueva generación de Teos, Marcels y Anas, dispuesta a hacer bailar a abuelos, tías y parientes varios, a su alrededor;

Bienvenidos pues, pequeños mofletudos! ya os podéis empezar a hacer a la idea de que a vuestros ancestros, se nos hace muy, muy difícil contener las ansias de comeros a besos, de contaros cuentos, o de regalaros vuestro primer bastón de pan para roer, o vuestro primer globo de helio, para dejarlo volar.
Empezad a armaros de paciencia con nosotros y nuestra empalagosidad...y sinó, ¡pues haberlo pensado primero! Quizás si intentaráis no ser tan monos...

Y es que, entre tantas opciones como hay en este mundo para intentar acertar con el mejor regalo para haceros yo, me he currado esta fórmula para regalaros a cada uno de vosotros, el dibujo que mejor se adapta a vuestra inicial, en un intento de hacer algo tan único e irrepetible como vostros mismos y encima, hecho a mano (aunque con el corazón).

No puedo saber aún, si os gustará mi idea...pero es que vosotros a mi ¡me encantáis!

PS: Muy pronto aceptaré encargos personalizados. Coming soon, en mi tienda Etsy (en preparación)


4 comentaris:

  1. Quina preciositat! Segur que els encantarà!

    ResponElimina
  2. Quan ploren i no deixen dormir als pares per les nits potser no son tan monos...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pons007 la gran ventatja de tiets i avis, és aquesta...gaudir dels bons moments dels petits molsuts i tornar-los als pares, just perquè resolguin les tasques més feixugues ;)

      Elimina

Si has passat per aquí i vols afegir alguna cosa o donar la teva opinió, estaré molt contenta de llegir-te i fins i tot de contestar-te; Gràcies!