divendres, 18 de desembre del 2015

Tió busca llenya...

© Carme Sala. Tots els drets reservats

Gent maca: avui us volia fer arribar la meva postaleta nadalenca, per desitjar-vos unes festes fabuloses abans no s'acabi l'any.

Sigui quina sigui la vostra modalitat de cel·lebració, a mi m'ha fet gràcia de convertir el meu Hispter-tió (o Hipstió si ho preferiu) en el protagonista del meu post.
Perquè els vostres tions (en cas que ho cel·lebreu com jo) estiguin tan curtits com aquest i entomin els cops de pal de la cerimònia sense despentinar-se ni perdre el somriure, només caldrà que afineu bé la cançoneta (que mira que us costa eh?) i que no sigueu garrepes amb el seu sopar;  Perquè està clar que al tió, li va la llenya...però també la teca. Què hi ha més màgic al món, que convertir el col·lesterol i les calories en paquetets de colors plens de llacets? eh? eh?

Va doncs, sigueu tots bons i passeu bones Festes!

11 comentaris:

  1. T'estimo mama, bon nadal��

    ResponElimina
  2. Coseta...jo també t'estimo molt! Ah i ja pots baixar, que ja hi ha el sopar a taula ;)

    ResponElimina
  3. Oioio, si és Nadal a la Maleta ja puc treure la pols del meu pessebre que això va "enseriu"
    Bones Festes, my darling! A casa nostra hi ha torrons i molta calefacció per fer fugir la boira. Ja saps el camí! Petons a tots!

    ResponElimina
  4. Anna tan de bo trobés un ventilador prou gran per ajudar-vos a espantar-la, aquesta boira persistent! Va, agafo el cava i venim ;)

    ResponElimina
  5. El pastafaristes no fem Tió, com a molt muntem un pessebre amb pirates

    ResponElimina
  6. Ei Pons, si jo en sóc molt fan d'aquests pessebres multirracials! I què en puc dir de les ofrenes? Que m'encanten i em semblen molt millor present que la mirra ditxosa, que a hores d'ara ningú sap per a que serveix!
    Només espero que algun pastoret hi afegís un paquetet de macarrons! ;)

    Que passis bones festes, Pons!
    Un petó!

    ResponElimina
  7. Bones festes i bon any a tots!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Igualment Enric, que tinguis un fantàstic 2016!! :)

      Elimina

Si has passat per aquí i vols afegir alguna cosa o donar la teva opinió, estaré molt contenta de llegir-te i fins i tot de contestar-te; Gràcies!