dilluns, 31 de desembre del 2018

Feliç i hervíbor any Nou!


Fa un any, vaig decidir convertir-me en vegetariana i avui per celebrar-ho m'ha vingut de gust compartir-ho amb vosaltres. N'estic tan contenta i convençuda d'haver près aquesta decisió que he volgut fer públic el meu compromís per l'any nou amb la sana intenció d'animar-vos a passar a la zona verda, als que estigueu tantejant aquesta opció.
A tots: vegetarians convençuts o en potència, però també als que encara no heu donat el pas però us remou la consciència quan adelanteu un camió carregat de bestiar camí del escorxador per l'autopista, us desitjo un gran any! 

4 comentaris:

  1. Feliç any nou, mevamaleta!Per un any més sense finançar morts. Una forta abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ets del sindicat de gallinetes? Siguis qui siguis, benvinguda a la Maleta i un feliç i molt verd, any nou!!!!

      Elimina
  2. Bon 2019!Un post més que encertat per començar l'any prenent consciència. Moltes felicitats per la teva força de voluntat durant aquestes festes i per aguantar els comentaris dels carnívors i de la gent que no dedica ni mig segon a informar-se.
    Una forta abraçada,

    La teva filla vegana
    Pd: eat pussy not animals

    ResponElimina
    Respostes
    1. Vegana meva: a tu, et dec una part important dels meus bons propòsits. Perquè em vas arrossegar a conèixer aquesta vida més verda, ecològica i sostenible amb la natura...i sostenible sobretot amb la meva consciència!

      En realitat m'ha resultat molt més sencill del que pensava, per molt que molta gent no ho pugui entendre; T'asseguro que ara, sóc molt més feliç i menjo millor que mai :)
      Gràcies i bon any, preciosa!!!

      Elimina

Si has passat per aquí i vols afegir alguna cosa o donar la teva opinió, estaré molt contenta de llegir-te i fins i tot de contestar-te; Gràcies!