dijous, 26 de gener del 2023

SOLA-curtmetratge (Part 1)






La vida de l'Agnes, canvia radicalment quan en acabat de jubilar-se i després d'alguns anys de viudetat, decideix casar-se amb en Philip, un home també viduu amb qui planeja compartir vida, aficions i aprofitar l'extensa oferta cultural de Londres, però el temps passa i aviat es troba més sola que mai fent de minyona al pis d'aquest fumador empedreït que aspira únicament a trobar la casa neta i el sopar a taula, en tornar de les apostes de cavalls.

Així que atrapada entre la por a ser jutjada pels altres, la culpa i el temor a perdre del tot la il·lusió per a reprendre una vida més plena, l'Agnes decideix planificar la seva fugida i desfer tots els nusos que aquesta situació li provoca.

Aquesta història -basada en fets reals però canviant noms i ubicacions- és la base del curtmetratge Sola, que la meva filla Clàudia ha escrit i dirigeix com a treball de final de grau a la Universitat de Ravensbourne a Londres i que veurà la llum el proper mes de Maig. 

Aquest que us deixo aquí, és el Teaser. Al darrera d'aquest curt hi ha l'esforç d'un petit equip que ha empès una campanya de crowdfunding per a poder-lo tirar endavant ja que el finançament dels projectes depèn totalment dels alumnes;

Trobareu tota la info relativa al curt i a la campanya de mecenatge aquí.
Espero que us agradi i us animeu a participar en aquest projecte!


2 comentaris:

  1. Moltes felicitats a les dues !. És un projecte molt motivador i interessant i casualment avui, al FB també he vist publicat el tràiler. Faré una aportació per ajudar a fer-lo realitat !.
    Salut !.

    ResponElimina
    Respostes
    1. T'estem molt agraïdes Artur; És una alegria saber de tots els qui ens ajudeu tant a difondre el curt, com si ho feu materialment...són aportacions que per a nosaltres, tenen un valor altíssim, :)

      Una abraçada grossa, depart de la Clàudia i meva!!

      Elimina

Si has passat per aquí i vols afegir alguna cosa o donar la teva opinió, estaré molt contenta de llegir-te i fins i tot de contestar-te; Gràcies!