dissabte, 14 de gener del 2023

Viatge emocional

 





Ei, porto novetats! Estic contenta de començar el mes de Gener presentant el darrer llibre en el que he col·laborat i que acaba de publicar editorial Salvatella, titulat "El viatge de la Clara".

Aquest conte, ens ensenya a gestionar les diferents emocions que experimentem, a través del coneixement dels Txakres, que els hinduïstes definien com els diferents punt energètics que uneixen cos i esperit. Segur que tots n'heu sentit a parlar d'ells, però si voleu saber-ne més i de passada ensenyar als més petits a comprendre com gestionar la tristor, la culpa o altres emocions que experimentem sovint, aquest llibre pot resultar aclaridor i també entretingut.

Es pot comprar aquí  en català o en castellà.
Espero que us agradi i el gaudiu com a minim tant com jo, il·lustrant-lo.

2 comentaris:

  1. Felicitats i que tingueu molt d'èxit !. Les emocions son una de les coses que hem d'aprendre a gestionar i si de petits ja comencem, això que tindrem de bo després de grans. Crec que és una de les assignatures oblidades a la educació...un bon pas endavant !
    Salut ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Artur! Molt d'acord amb tu...la inteligència emocional es súper necessari cultivar-la i ensenyar-la desde petits, està bé, que no ho oblidem.
      Una abraçada! :)

      Elimina

Si has passat per aquí i vols afegir alguna cosa o donar la teva opinió, estaré molt contenta de llegir-te i fins i tot de contestar-te; Gràcies!