diumenge, 23 d’abril del 2023

La capsa dels records


 

Feliç Sant Jordi estimats lectors! Avui us deixo la meva darrera aportació al Concurs literari de Sant Jordi que la Mútua de Terrassa celebra cada any.
Es tracta del conte La capsa del Records, que serà presentat i teatralitzat demà a la seva ciutat.


Aquesta història tan ben teixida per Georgia Sampietro Martínez, infermera del CAP Olesa MútuaTerrassa, aconsegueix meravellosament bé explicar als lectors el procés de dol des de l’òptica dels més petits.
Per a mi ha estat un plaer posar cara als personatges i descriure amb imatges aquest petit relat que narra amb tendresa un moment de la vida del seu protagonista que tots hem passat de petits.

Explicar la mort a un infant, sense relativitzar-la ni magnificar-la com ho ha fet la Georgia mereixia com no, ser dibuixada amb moltíssima empatia. Espero haver estat a l'alçada.

Aquest conte, pot descarregar-se gratuïtament a la web de La Mútua de Terrassa seguint aquest enllaç


2 comentaris:

  1. Has estat més que a l'alçada! Vas saber il·lustrar el conte tal i com jo l'imaginava quan l'escribia. Moltes gràcies per posar el color en aquest conte. Juntes hem aconseguit un resultat meravellós! :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Estimada Georgia, em fa molt contenta haver conectat amb les teves paraules però sobretot, que el resultat t'hagi agradat.
      Moltes gràcies per passar per aquí i comentar, és un plaer molt gran rebre't a la Meva Maleta!

      Elimina

Si has passat per aquí i vols afegir alguna cosa o donar la teva opinió, estaré molt contenta de llegir-te i fins i tot de contestar-te; Gràcies!