diumenge, 27 de desembre del 2009

Alma


Primer curtmetratge de Rodrigo Blaas. Un excel.lent exemple de com es pot explicar una història que t' atrapi, només en cinc minuts. Un treball impecable d'aquest creatiu, que ha treballat en les millors pel.lícules d'animació de la factoria Pixar...el podeu veure a la xarxa fins al gener, no us el perdeu! Trobat a Señorita Puri.


Primer cortometraje de Rodrigo Blaas. un excelente ejemplo de como se puede narrar una historia que te atrape completamente, en solamente cinco minutos. Un trabajo impecable de este creativo, que ha trabajado en las mejores películas de animación de la factoría Pixar...podeis verlo en la red sólo hasta Enero...no os lo perdais! Visto en Señorita Puri.

This one is the first animated short from Rodrigo Blaas. An excellent example of how to tell a captivating story  in just five minuts. Impeccable work from this artist who has worked in the best animated films from Pixar's factory. It will be online just until next January, don't miss it! Found at Señorita Puri.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si has passat per aquí i vols afegir alguna cosa o donar la teva opinió, estaré molt contenta de llegir-te i fins i tot de contestar-te; Gràcies!