dilluns, 18 de gener del 2010

Papier Maché (second issue)

Aquest Magazine digital made in Australia, va presentar el passat Novembre el segon exemplar al que podeu donar un cop d'ull desde aquí i del que jo ja n'estic subscrita. És gratuït i surt dos cops a l'any, i si en sou subscriptors no us passarà per alt el proper número. 
De la revista m'agrada tot: Desde el nom i el logo, fins els continguts, que són una excel.lent sel.lecció de imatges i productes per nens, que a mi particularment m'encanta.






La novetat, en aquest número, és l'aparició d'un suplement de decoració, al que podreu accedir previ pagament de 3 Dòlars Australians (exactament 1,98 €) que es realitza via PayPal.
El suplement, dedica 52 pàgines a visitar 10 habitacions infantils, de les que n'opinen els seus propis ocupants...una presentació creativa, en la mateixa línia que la resta del Magazine, i un estil decoratiu fresc i desendreçat de cases de veritat amb nens de veritat. Visca el Deco-realisme!
Totes les imatges pertanyen a Papier mache.


Éste Magazine digital "Made in Australia", presentó el pasado Noviembre su segundo ejemplar, que podeis hojear a través de éste enlace. Publica dos ejemplares al año y aquí, también podeis suscribiros gratuitamente para no perderos el próximo número. 
De ésta revista me gusta todo, desde el nombre y el logo hasta los contenidos, que son una excelente sel.lección de imágenes y productos para niños, que a mi particularmente ¡me encanta!
La novedad, es que con éste número aparece un suplemento de decoración, al que se puede acceder previo pago de 3 Dólares australianos (exactamente 1,98 €) que se realiza vía PayPal.
Éste suplemento dedica 52 páginas a visitar 10 habitaciones infantiles, de las que opinan sus propios ocupantes...una presentación creativa en la misma línea que el resto del Magazine y un estilo decorativo fresco y desordenado de casas de verdad con niños de verdad. ¡Viva el Deco-Realismo!

This Digital Childrens Magazine made in Australia, is an adorable example of how to present a selection of products by mixing great pictures and lovely illustrations. It comes twice a year, and you can subscribe to it for free, so you won't miss their next issue. His last issue appeared last November and can be found here.
The novelty, is that with this one it comes a Deco supplement (that will cost you 3 AUD) and it dedicates 52 pages to 10 fresh decorated children's rooms from all over the world...a creative presentation of true interiors from true children. Welcome to the Deco-realism!
All Images from papier mache.

2 comentaris:

Si has passat per aquí i vols afegir alguna cosa o donar la teva opinió, estaré molt contenta de llegir-te i fins i tot de contestar-te; Gràcies!