dimarts, 26 de gener del 2010

Herbert Leupin


All images from international poster

Aquest suís, considerat per la majoria  com el Rei del rètol publicitari de la Suïssa dels anys 50, ens va deixar un munt d'obres que demostren una prodigiosa facilitat pel dibuix a més, d'un sentit del humor combinat a parts iguals. Un mestre capaç d'inventar històries d'una sola vinyeta, d'una potència visual extraordinària.

Éste suizo, considerado por la mayoría cómo el Rey de los carteles publicitarios de la Suiza de los años 50, nos dejó un montón de obras que demuestran una prodigiosa facilidad para el dibujo además de un extraordinario sentido del humor, combinado a partes iguales. Un maestro capaz de inventar historias de sólo una viñeta, con una potencia visual extraordinaria.

This swiss artist is considered as the king of advertising posters of the mid twentieth century in Switzerland. He left a lot of artworks, that show a stunning facility for drawing plus an intelligent sense of humor, to equal parts.

1 comentari:

Si has passat per aquí i vols afegir alguna cosa o donar la teva opinió, estaré molt contenta de llegir-te i fins i tot de contestar-te; Gràcies!