dissabte, 2 de gener del 2010

Circus

Totes les imatges pertanyen a circusmuseum

L'extens recull de pósters que es pot trobar en aquesta web holandesa, poc té a veure amb els cartells de circ que empaperen les nostres ciutats habitualment. En aquest impressionant banc de imatges es poden adquirir les reproduccions, en diferents tamanys a escollir, sobre una col.lecció estimada en uns 8.000 pósters de totes les èpoques (a partir del 1880 fins als nostres dies), amb el propòsit de preservar la cultura del Circ més autèntic que durant tantes generacions ha sorprès i fet somriure a petits i grans.

Dels seus autors no us en puc dir res...excepte en el cas de la imatge de grup: Dels tres alineats a la banda dreta amb fons vermell, els que hi figura la paraula Knie, pertanyen al famós cartellista suís dels anys 50 Herbert Leupin.

La extensa colección de pósters que se pueden encontrar en esta web holandesa, poco tiene que ver con los carteles de circo que empapelan frecuentemente nuestras ciudades. En este impresionante Banco de Imágenes se pueden adquirir reproducciones en distintos tamaños a elegir sobre una colección estimada en unos 8.000 pósters de todas las épocas (desde 1880 hasta hoy) con el propósito de preservar la cultura del circo más auténtica que durante tantas generaciones ha sorprendido y hecho reir a pequeños y mayores.


De sus autores poco os puedo decir, a excepción de la imagen de grupo: De los tres alineados a la derecha con el fondo rojo, los que llevan la palabra Knie, pertenecen al famoso cartelista suizo de mediados del siglo pasado Herbert Leupin.


The large collection of circus bills that you will find at this Netherland's web has nothing to see at the current Circus posters that used to line our cities. In this impressive image bank, you can purchase reproductions in many sizes to choose, over a collection of nearly eight thousand circus posters from 1880 to the present with the objective to preserve the Circus's Culture that has amused both little and big kids through many different generations.
About the artists, sadly I just recognize in the group photo, these aligned to the right with the red background and the word KNIE on them. They're signed by great swiss artist (mid twenty century era), Herbert Leupin All images from circusmuseum.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si has passat per aquí i vols afegir alguna cosa o donar la teva opinió, estaré molt contenta de llegir-te i fins i tot de contestar-te; Gràcies!