dimarts, 9 de febrer del 2010

"Skhizein" de Jérémy Clapin


Un enigmàtic curtmetratge, que explica la història d'Henri Debrus, un home que després de presenciar la caiguda d'un meteorit veu com el seu centre físic, queda desplaçat...exactament a 91 centímetres de sí mateix.


SKHIZEIN
Enigmático cortometraje que narra la historia de Henri Debrus, un hombre que después de presenciar la caída de un meteorito vé cómo su centro físico queda desplazado...a 91 centímetros de sí mismo.




SKHIZEIN
This curious short tells the story from Henry Debrus, a man that after witness the falling of a meteorite suffers the displacement of his physical center...exactly at 91 centimeters from himself.

5 comentaris:

  1. Hola Carma t'envio aquest misatge per que vegis que me mirat el teu bloc i es molt xulu espero que en fasis molt mes de blocs i que siguin iguals o millors que aquest perque a mi ma agradat molt el teu blog i tens molts videos ... en fi que ma agradat molt i que sapigues que es el millor bloc que e bist mai (es el primer bloc que e bist en la meva vida pero segur que es el millor )

    Anna

    ResponElimina
  2. Les meves filles el troben trist, però tot i així l'han volgut veure sencer...la més gran fins i tot l'ha vist dues vegades. La veritat és que intriga i enganxa...gràcies a tú, t!

    ResponElimina
  3. És una història molt original, i els dibuixos són molt xulos :)

    ResponElimina

Si has passat per aquí i vols afegir alguna cosa o donar la teva opinió, estaré molt contenta de llegir-te i fins i tot de contestar-te; Gràcies!