dimarts, 10 de desembre del 2013

Una cabreta enamoradissa, a la revista BarçaKids



La darrera setmana de Novembre, va sortir publicat a la revista Barça Kids, el conte que en Salvador Macip va imaginar expressament per a tots els lectors de la revista i que jo vaig poder dibuixar, amb moltíssima il.lusió;
No havia tingut temps encara d'anunciar com m'ho vaig passar de bé, treballant de nou amb les històries del Salvador, i per això encara que ja no sou a temps de comprar aquest suplement del diari "El Punt Avui" doncs aprofito ara mateix, per deixar-vos l'enllaç a la revista nº 11 perquè hi doneu un cop d'ull o us la descarregueu de franc, si us vé de gust.

Un conte dedicat a tots els que una vegada o una altra, us heu trobat en la situació d'haver-vos tingut que exprémer el cervellet, per inventar-vos una història abans de posar a dormir una criatura, i a sobre us n'heu sortit victoriosos! Que la disfruteu!

10 comentaris:

  1. si mai m'haig de veure en la situació d'explicar contes a la canalla, em sembla que els hi posaré un capítol de The Wire :P

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ostres pons007, que fort que vas...després no et queixis si tenen malsons, eh? ;-)

      Elimina
  2. Si els Pèsol èrem fans teus, des d'ara, el petit Pesoletti quan et vegi et farà una reverència, ell que és tan del Barça!

    ResponElimina
  3. Ana, guardo una revista de paper pels petits pesolettis; de la tieta maleta, de Sabadell :-)

    Besets

    ResponElimina
  4. Jo també m'ho vaig passar molt bé treballant amb tu, com sempre! Et van sortir uns dibuixos rodons (és clar!).

    ResponElimina
  5. Salvador...m'he guanyat el respecte i l'admiració dels meus nebodets més petits. Què més puc demanar! ;-)

    Gràcies, de nou!

    ResponElimina
  6. Quin tàndem més complert......vaig a mirar que heu fet.

    ResponElimina

Si has passat per aquí i vols afegir alguna cosa o donar la teva opinió, estaré molt contenta de llegir-te i fins i tot de contestar-te; Gràcies!