dimarts, 10 de febrer del 2015

Torna la Vella!

La Vella torna, en format capsa de llumins gran, per la teva nevera.


Després no em vingueu que no aviso amb prou temps: s'acosta Carnestoltes i en un obrir i tancar d'ulls ja tindreu la Vella aquí de nou, disposada a acabar amb la gresca d'una vegada per totes. Com ho porteu?

En rigurosa exclusiva i perquè aquest any, tothom pugui fer el seu propi conte enrera fins Pasqua com cal, he dissenyat aquest fabulós kit, perquè us munteu i personalitzeu al vostre gust la vostra Vella particular. Ja no val l'excusa de no ser alumne de primària per quedar-se sense aquest invent!

Un cop muntada, podeu pintar-la de colors o deixar-la tal qual decorant la vostra nevera; la capsa un cop penjada amb el seu imant està dissenyada per quedar semi-oberta i així poder enmagatzemar amb facilitat al seu interior les cames que li aneu arrecant a mida que passin les setmanes, i sobretot no perdre'n cap, que si Déu vol l'any que vé us pot tornar a fer servei i us caldran totes set cames, per fer-ho.

Si us fa gràcia, cada kit té un preu de 8,50 € (despeses d'enviament apart) deixeu-me un comentari o escriviu-me un correu particular amb les vostres dades al meu correu tintaxina@gmail.com indicant la quantitat de kits que voleu i em posaré amb contacte amb vosaltres.

En el sobre que rebreu, s'inclou tot el necessari (excepte els colors per pintar-la) per fer aquest increïble calendari, a més de instruccions ben detallades i una llegenda explicativa d'aquesta antiqui-ssí-ssima tradició.

Va animeu-vos d'una vegada i que no us agafi la Quaresma, sense estar preparats!

4 comentaris:

  1. decoració? a casa meva? res, res, que llavors costa més netejar...

    ResponElimina
    Respostes
    1. pons007, si aquesta pobre velleta, no en dona gens de feina!
      Mira, tu veuràs però després quan s'hagin esgotat, no ploris, eh? ;)

      Elimina
  2. Arriba l'Apocalipsis! The vella returns! Pinxa i eixerida, això sí, 100% mevamaleta style

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bé ja saps que diuen...que si el món s'acaba, almenys que acabi bé! ;)
      I sobretot que no ens faltin cames per fer el conte enrera!!!

      Muas, muas!

      Elimina

Si has passat per aquí i vols afegir alguna cosa o donar la teva opinió, estaré molt contenta de llegir-te i fins i tot de contestar-te; Gràcies!