dijous, 14 d’abril del 2022

Un Bebè a la panxa

 




Alerta espòiler: El bebè no sóc jo qui l'espera! però ja que heu tingut el detall de venir, deixeu-me explicar qui són en Tim i la Blanca i perquè estàn tan esvalotats; Resulta que la mare els ha explicat que a la seva panxa, ara hi creix un bebè així que tot esperant la seva arribada li anticipen totes les coses noves que li volen d'ensenyar i fins i tot ajuden a triar-li un nom.

Aquest llibre editat per Barcanova, forma part de la colecció El Bosc de colors, i el podeu trobar a totes les llibreries especialitzades ❤️ i aquí

Espero que us agradi molt i us desitjo una felices festes de Pasqua a tots.

5 comentaris:

  1. Moltíssimes gràcies Salvador! Una abraçada i bona Pasqua!

    ResponElimina
  2. Maremeva! I tu tenies un llibre a la panxa també! com m'agrada! Me'l regalaré per Sant Jordi, tot i que aquí tampoc sembla previst rebre novetats (gairebé miracles a aquestes alçades).
    Abraçades apretadíssimes i enhorabona per la criatura de paper.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Majestat! :) Estic molt orgullosa de poder ensenyar aquesta criatura acabada d'arribar; m'ha fet recordar uns moments molt bonics, sense patir ni una sola contracció! ;)
      Abraçada XXL de retorn, i perdona l'espera! just acabo d'aterrar d'unes mini vacances amb el "bebé" que viu a Londres i m'ha encantat passar per aquí i trobar-te...Petonassos bonica!!

      Elimina
  3. La coseta més maca d'explicar a un nen: tindràs un germanet (o un cosinet).

    ResponElimina

Si has passat per aquí i vols afegir alguna cosa o donar la teva opinió, estaré molt contenta de llegir-te i fins i tot de contestar-te; Gràcies!