dilluns, 2 de maig del 2022

En Víctor i la consola

 




En Víctor i la consola és el relat guanyador del concurs de St. Jordi 2022, de La Mútua de Terrassa, entitat que desde l'any 2010, escull cada any un tema diferent per promoure els bons habits entre els més petits i així contribuïr a que portin una vida més saludable en tots els aspectes.

Enguany, l'Ana Jorge Castillo infermera de la UCI d'aquesta entitat ha estat la guanyadora gràcies a un texte tant amè com divertit que, sense dramatitzar, exposa una situació amb la que molts petits lectors s'hi poden identificar, tot convidant-nos a tots a reflexionar sobre l'ús que fem dels dispositius mòbils. 

Podeu llegir i fins i tot descarregar aquest conte -que he tingut la sort de il·lustrar- seguint aquest enllaç o fullejar-lo en el seu format de paper, a les sales d’espera dels CAPs de Can Mates, Oest, Can Trias, Rubí i Olesa, consultoris d’Àptima i la planta de pediatria de l’HUMT de La Mútua de Terrassa.

4 comentaris:

  1. Aquestes escenes em sonen... :) Felicitats!

    ResponElimina
    Respostes
    1. De fet, el síndrome del cul fred, no és nou...però de petits a nosaltres almenys se'ns refredava, llegint comics assentats al wc! ;)
      Moltes gràcies Salvador, una abraçada!

      Elimina
  2. Carme, quanta tendresa que desprenen les il·lustracions! Sens dubte, la història arriba molt més amb la calidesa de les teves imatges :) Enhorabona!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltíssimes gràcies, Laia! M'ho he passat súper bé dibuixant-lo...deu ser que tots tenim vicis persistents amb les pantalletes i això ajuda a empatitzar molt amb el Víctor! :)
      Una abraçada!

      Elimina

Si has passat per aquí i vols afegir alguna cosa o donar la teva opinió, estaré molt contenta de llegir-te i fins i tot de contestar-te; Gràcies!