diumenge, 1 gener de 2012

Bon profit!

Disseny Carme Sala © Tots els drets reservats

Ja està encetat! Tenim davant nostre 366 plats, a punt per a ésser assaborits; Tan de bò sapiguem cuinar-los i amanir-los amb tota la gràcia, perquè donin el millor de sí.
Feliç 2012 a tots!!!!!

¡BUEN PROVECHO!

¡Pues ya está! Ya tenemos ante nosotros 366 platos, listos para ser saboreados; Ojalá sepamos cocinarlos y aliñarlos con toda la gracia, para que den lo mejor de sí.

Feliz 2012 a todos !!!!!



BON APPETIT!!

Ready! We have just opened the can and 366 servings are waiting to be tasted; May we cook and dress every one of them with grace, to give their best.

Happy 2012 to all !!!!!

37 comentaris:

  1. Què xula. Ara em faré sardinariana! Bon Any Nou.muas

    ResponElimina
  2. Uf, un regal que no sé si podrem tal com estàn les coses però d'il·lusió realista no en falta!

    ResponElimina
  3. Esperem que estigui bo! ;)

    ResponElimina
  4. Doncs si, som-hi!!! Espero poder tastar plats ben diferents, però sempre gustosos i ben fets! Em sembla fantàstic començar amb una llauneta de sardines :) Xulíssim i original, com sempre!
    Una abraçada, un petó i molt bon any nou!!!!

    ResponElimina
  5. ANA DEL GUISANTE: Ei, que en llauna també s'hi pot trobar paté...i caviar! Però tens raó...em fa l'efecte, que aquest any serán sardinetes ;-P
    Ens hi haurem d'acostumar!
    Petons!




    GALDERICH: Tan si ens agrada com si no, ja el tenim aquí...serà qüestió, de mirar de trobar-li alguna cosa bona :-)

    Toquem fusta!
    Petons



    SM: De moment ja en portem una racioneta...i en aquest envàs n'hi van 366!!! Anirem tastant :-)

    Una abraçada



    APANONA: Gràcies bonica...cal donar un puntet d'humor, entre tant desànim generalitzat;
    A veure què tal ens surten aquestes sardinetes!

    Petons

    ResponElimina
  6. Un any per cruspir, NYAM, NYAM. Ja anem pel segon plat.

    ResponElimina
  7. ALLAU: N'estic segura que en aquesta degustació, hi haurà plats per a tots els gustos: Dolços, salats, amargs i picants...i vés a saber si no descobrirem, alguna que altra combinació nova! :-)

    Que vagi de gust i molts petons!

    ResponElimina
  8. quin 2012 més flower-power! jo també espero que ens senti bé i no s'ens indigesti, hem de ser positius!
    petonets i abraçades family!

    ResponElimina
  9. Quin 2012 més apetitós!!!!!Començo a menjar-me'l...ummmmmm, Bon profit!mua

    ResponElimina
  10. Us desitjo un 2012 el mes positiu possible! La felicitacio es genial!!

    ResponElimina
  11. Uau! Què bonic! M'ha agradat molt. Molt original.

    Salutacions.

    ResponElimina
  12. Uiii, i al final podrem fer un rotet si se'ns han posat bé? ;

    Molt bon any nou!

    ResponElimina
  13. Com m'agrada el dibuixxxx! Feliç any mevamaleta!!!!!!

    ResponElimina
  14. M'encanten les llaunes,serà perquè no sé cuinar? ^^ Una idea fantàstica, bon any!

    ResponElimina
  15. Anirem cruspint i, sobretot, assaborint!

    Bon any, Carme!

    ResponElimina
  16. ARIS: Ens espera un Buffet d'allò més intrigant; Encara que les prediccions no auguren res de bò, esperem que no tots els plats, siguin dolents!
    Lliguem-nos els pitets i endavant :-)




    CONFETTISDECOLORS: Degustarem una mica de tot...però tan de bò, que ni se'ns acabi la gana ni el sentit del humor!

    Nyam! ;-P




    TARONGER: És clar que sí! Cal ser positius, i a poder ser mantenir aquest esperit tot l'any...
    Una abraçada.





    JOEL ARTIGAS: Moltes gràcies, espero que tinguis un any ben saborós! :-)





    MES CAPRICES BELGES: Olga, molt bon any a tots els de casa teva! Amb carinyo :-)




    EL PORQUET: Per descomptat! El rotet, si ha estat tot bó, és indispensable per començar una bona digestió...i si cal, ens hi posem tots alhora, i fem tremolar el món! ;-P

    Un petó gran.




    MÓN COSIT A MÀ: Gràcies Monty...preparada pels tastets? Molts petons!




    CLÍDICE: Genial! Doncs a mossegar s'ha dit, que l'àpat no espera!
    Petonarros Clidi, els teus comentaris sempre em fan somriure!




    ENRICH H. MARCH: La degustació està en marxa; No amagueu la sal, el sucre i un pèl de pebre...per si en algún moment ens fan falta!

    Bons tasts!!!! :-)

    ResponElimina
  17. Jo encara que sigui des d'una perspectiva il·lusoria vull començar el nou any amb esperances.

    ResponElimina
  18. EDUARD ARIZA: M'agrada la gent positiva :-)
    Et desitjo el millor.

    Un petó.

    ResponElimina
  19. M'encanta aquesta llauna "2012" jo en vull una!
    Ja podem començar a tastar-la poc a poc que ha de durar tot un any.
    Moltíssimes felicitats per a tu i les teves neurones (o les teves mans, no sé qui té més pes en el disseny) continua així tot el 2012 que promet ser un any ple de reptes per davant!!
    Esperem no caure gaire a la pista de gel... i sinó haurem d'aixecar-nos tot seguit :)
    molts petons,

    ResponElimina
  20. A very happy new year to you Carme!! Did you manage all the grapes at midnight? I hope to spend more time in Colomers this year, I miss it!

    ResponElimina
  21. MELOENVUELVEPARAREGALO: A veure quin compendi de tastets ens ofereix aquest 2012...mirarem de no ser massa llepafils! :-)

    Molts petons nous de trinca (com l'any)!

    ResponElimina
  22. VIRGINIA: Yes! I'm happy to say that I was the first, to finish them all at home! :-)
    I wish you can spend a nice time at Colomers soon; Last summer, was the first time in so many years that we couldn't be in l'Empordà on vacation and I miss to be there so much, too!

    Kisses

    ResponElimina
  23. Ho intentarem Carme! Feliç Any!

    Per cert, una creació "exquisida"

    ResponElimina
  24. ROGER SIMÓ: Gràcies, i bon profit! :-)

    ResponElimina
  25. Carme, acabo de ver tu comentario de feliz año en el blog de Lolita.
    Moltes gracies! espero que este 2012 llegue también lleno alegrías, felicidad y buenos proyectos (de ilustración y personales, je,je).
    Un petó

    ResponElimina
  26. IDOIA IRIBERTEGUI: ¡Por desear, que no quede! Hay que ser optimistas y esperar siempre lo mejor :-)

    Molts petons guapa!

    ResponElimina
  27. mm..aquesta llauna NO és una llauna... és un tresor!
    jo vull moltes llaunetes com aquesta, totes plenes de temps siguin anys o siguin llustres..
    com sempre aquest dibuix estar per menjar-se'l!!
    et desitjo un any Dotze ple de sentiments preciosos..(no crec que et costi gaire aconseguir-ho:))

    ResponElimina
  28. LOLITA LAGARTO: Sí, sens dubte...volem llaunetes plenes d'anys i panys...I moltes ganes de menjar-nos el què portin dins!

    Gràcies pels teus bons desitjos...i pels teus comentaris; No ho dubtis, per a mi també són un petit tresor :-)

    Petonassos Lolita!

    ResponElimina
  29. Mmmm, quina bona pinta que fa! Això potser fantabulós!

    ResponElimina
  30. LEBLANSKY: Doncs mossegada al canto! I que aprofiti!!!! :-)

    Salut i Bentornat!

    ResponElimina
  31. Que bonic! tan sols es tracta de posar-hi salseta!!! feliç 2012!!

    ResponElimina
  32. Molt divertit: jo també vaig fer una felicitació de nadal amb una llauna de sardines, menys metafòrica que la teva però llauna al cp i a la fi.
    No sé perquè, tinc la impressió que des dels governs ens volen cuinar un 2012 difícil de pair, però provarem de cuinar-lo a la nostra manera...!

    ResponElimina
  33. MARTA: Les salsetes, poden donar gràcia fins als plats més sosos!!! Haurem de treballar per trobar-ne de ben originals i gustoses :-)
    Bon any i felices cuinetes!

    ResponElimina
  34. LLUIS BOSCH: El teu post, que recordo perfectament, em va inspirar més que no et penses :-) M'agrada la senzillesa que representa el menjar enllaunat, en contrast amb el què molts prediquen, en aquesta època de consumisme exacerbat i fals luxe...
    Jo tinc la mateixa sensació que tú: sempre resulta més fàcil i productiu extendre missatges de por que d'optimisme...jo, ja porto el devantal lligat, que no m'agradaria pas que fóssin ells qui em féssin el menú!
    Petons i bon any.

    ResponElimina
  35. Molt bon any, Carme!

    petons sabadellencs d'adopció! ;-)

    ResponElimina
  36. TIRANTLOBLOC: Per tu...Bon any i un cafetó! Que ja té mèrit això de ser sabadellenc adoptiu!!Hahaha! ;-P

    Petonets!

    ResponElimina

Si has passat per aquí i vols afegir alguna cosa o donar la teva opinió, estaré molt contenta de llegir-te i fins i tot de contestar-te; Gràcies!