Disseny Carme Sala © Tots els drets reservats |
Ja està encetat! Tenim davant nostre 366 plats, a punt per a ésser assaborits; Tan de bò sapiguem cuinar-los i amanir-los amb tota la gràcia, perquè donin el millor de sí.
Feliç 2012 a tots!!!!!
¡BUEN PROVECHO!
¡Pues ya está! Ya tenemos ante nosotros 366 platos, listos para ser saboreados; Ojalá sepamos cocinarlos y aliñarlos con toda la gracia, para que den lo mejor de sí.
Feliz 2012 a todos !!!!!
BON APPETIT!!
Ready! We have just opened the can and 366 servings are waiting to be tasted; May we cook and dress every one of them with grace, to give their best.
Happy 2012 to all !!!!!
Què xula. Ara em faré sardinariana! Bon Any Nou.muas
ResponEliminaUf, un regal que no sé si podrem tal com estàn les coses però d'il·lusió realista no en falta!
ResponEliminaEsperem que estigui bo! ;)
ResponEliminaDoncs si, som-hi!!! Espero poder tastar plats ben diferents, però sempre gustosos i ben fets! Em sembla fantàstic començar amb una llauneta de sardines :) Xulíssim i original, com sempre!
ResponEliminaUna abraçada, un petó i molt bon any nou!!!!
ANA DEL GUISANTE: Ei, que en llauna també s'hi pot trobar paté...i caviar! Però tens raó...em fa l'efecte, que aquest any serán sardinetes ;-P
ResponEliminaEns hi haurem d'acostumar!
Petons!
GALDERICH: Tan si ens agrada com si no, ja el tenim aquí...serà qüestió, de mirar de trobar-li alguna cosa bona :-)
Toquem fusta!
Petons
SM: De moment ja en portem una racioneta...i en aquest envàs n'hi van 366!!! Anirem tastant :-)
Una abraçada
APANONA: Gràcies bonica...cal donar un puntet d'humor, entre tant desànim generalitzat;
A veure què tal ens surten aquestes sardinetes!
Petons
Un any per cruspir, NYAM, NYAM. Ja anem pel segon plat.
ResponEliminaALLAU: N'estic segura que en aquesta degustació, hi haurà plats per a tots els gustos: Dolços, salats, amargs i picants...i vés a saber si no descobrirem, alguna que altra combinació nova! :-)
ResponEliminaQue vagi de gust i molts petons!
quin 2012 més flower-power! jo també espero que ens senti bé i no s'ens indigesti, hem de ser positius!
ResponEliminapetonets i abraçades family!
Quin 2012 més apetitós!!!!!Començo a menjar-me'l...ummmmmm, Bon profit!mua
ResponEliminaUs desitjo un 2012 el mes positiu possible! La felicitacio es genial!!
ResponEliminaUau! Què bonic! M'ha agradat molt. Molt original.
ResponEliminaSalutacions.
Molt bon any Carme!!!
ResponEliminaUiii, i al final podrem fer un rotet si se'ns han posat bé? ;
ResponEliminaMolt bon any nou!
Com m'agrada el dibuixxxx! Feliç any mevamaleta!!!!!!
ResponEliminaM'encanten les llaunes,serà perquè no sé cuinar? ^^ Una idea fantàstica, bon any!
ResponEliminaAnirem cruspint i, sobretot, assaborint!
ResponEliminaBon any, Carme!
ARIS: Ens espera un Buffet d'allò més intrigant; Encara que les prediccions no auguren res de bò, esperem que no tots els plats, siguin dolents!
ResponEliminaLliguem-nos els pitets i endavant :-)
CONFETTISDECOLORS: Degustarem una mica de tot...però tan de bò, que ni se'ns acabi la gana ni el sentit del humor!
Nyam! ;-P
TARONGER: És clar que sí! Cal ser positius, i a poder ser mantenir aquest esperit tot l'any...
Una abraçada.
JOEL ARTIGAS: Moltes gràcies, espero que tinguis un any ben saborós! :-)
MES CAPRICES BELGES: Olga, molt bon any a tots els de casa teva! Amb carinyo :-)
EL PORQUET: Per descomptat! El rotet, si ha estat tot bó, és indispensable per començar una bona digestió...i si cal, ens hi posem tots alhora, i fem tremolar el món! ;-P
Un petó gran.
MÓN COSIT A MÀ: Gràcies Monty...preparada pels tastets? Molts petons!
CLÍDICE: Genial! Doncs a mossegar s'ha dit, que l'àpat no espera!
Petonarros Clidi, els teus comentaris sempre em fan somriure!
ENRICH H. MARCH: La degustació està en marxa; No amagueu la sal, el sucre i un pèl de pebre...per si en algún moment ens fan falta!
Bons tasts!!!! :-)
Jo encara que sigui des d'una perspectiva il·lusoria vull començar el nou any amb esperances.
ResponEliminaEDUARD ARIZA: M'agrada la gent positiva :-)
ResponEliminaEt desitjo el millor.
Un petó.
M'encanta aquesta llauna "2012" jo en vull una!
ResponEliminaJa podem començar a tastar-la poc a poc que ha de durar tot un any.
Moltíssimes felicitats per a tu i les teves neurones (o les teves mans, no sé qui té més pes en el disseny) continua així tot el 2012 que promet ser un any ple de reptes per davant!!
Esperem no caure gaire a la pista de gel... i sinó haurem d'aixecar-nos tot seguit :)
molts petons,
A very happy new year to you Carme!! Did you manage all the grapes at midnight? I hope to spend more time in Colomers this year, I miss it!
ResponEliminaMELOENVUELVEPARAREGALO: A veure quin compendi de tastets ens ofereix aquest 2012...mirarem de no ser massa llepafils! :-)
ResponEliminaMolts petons nous de trinca (com l'any)!
VIRGINIA: Yes! I'm happy to say that I was the first, to finish them all at home! :-)
ResponEliminaI wish you can spend a nice time at Colomers soon; Last summer, was the first time in so many years that we couldn't be in l'Empordà on vacation and I miss to be there so much, too!
Kisses
Ho intentarem Carme! Feliç Any!
ResponEliminaPer cert, una creació "exquisida"
ROGER SIMÓ: Gràcies, i bon profit! :-)
ResponEliminaCarme, acabo de ver tu comentario de feliz año en el blog de Lolita.
ResponEliminaMoltes gracies! espero que este 2012 llegue también lleno alegrías, felicidad y buenos proyectos (de ilustración y personales, je,je).
Un petó
IDOIA IRIBERTEGUI: ¡Por desear, que no quede! Hay que ser optimistas y esperar siempre lo mejor :-)
ResponEliminaMolts petons guapa!
mm..aquesta llauna NO és una llauna... és un tresor!
ResponEliminajo vull moltes llaunetes com aquesta, totes plenes de temps siguin anys o siguin llustres..
com sempre aquest dibuix estar per menjar-se'l!!
et desitjo un any Dotze ple de sentiments preciosos..(no crec que et costi gaire aconseguir-ho:))
LOLITA LAGARTO: Sí, sens dubte...volem llaunetes plenes d'anys i panys...I moltes ganes de menjar-nos el què portin dins!
ResponEliminaGràcies pels teus bons desitjos...i pels teus comentaris; No ho dubtis, per a mi també són un petit tresor :-)
Petonassos Lolita!
Mmmm, quina bona pinta que fa! Això potser fantabulós!
ResponEliminaLEBLANSKY: Doncs mossegada al canto! I que aprofiti!!!! :-)
ResponEliminaSalut i Bentornat!
Que bonic! tan sols es tracta de posar-hi salseta!!! feliç 2012!!
ResponEliminaMolt divertit: jo també vaig fer una felicitació de nadal amb una llauna de sardines, menys metafòrica que la teva però llauna al cp i a la fi.
ResponEliminaNo sé perquè, tinc la impressió que des dels governs ens volen cuinar un 2012 difícil de pair, però provarem de cuinar-lo a la nostra manera...!
MARTA: Les salsetes, poden donar gràcia fins als plats més sosos!!! Haurem de treballar per trobar-ne de ben originals i gustoses :-)
ResponEliminaBon any i felices cuinetes!
LLUIS BOSCH: El teu post, que recordo perfectament, em va inspirar més que no et penses :-) M'agrada la senzillesa que representa el menjar enllaunat, en contrast amb el què molts prediquen, en aquesta època de consumisme exacerbat i fals luxe...
ResponEliminaJo tinc la mateixa sensació que tú: sempre resulta més fàcil i productiu extendre missatges de por que d'optimisme...jo, ja porto el devantal lligat, que no m'agradaria pas que fóssin ells qui em féssin el menú!
Petons i bon any.
Molt bon any, Carme!
ResponEliminapetons sabadellencs d'adopció! ;-)
TIRANTLOBLOC: Per tu...Bon any i un cafetó! Que ja té mèrit això de ser sabadellenc adoptiu!!Hahaha! ;-P
ResponEliminaPetonets!