dilluns, 23 de novembre del 2009

La meva maleta versió 2.0 (Carmita's suitcase 2.0)


Avui he deixat eixugar la ploma i la tinta xina...El model, ja m'ho perdonareu, era el que tenia més a mà. Il.lustració Carme Sala.




Hoy he dejado secar los pinceles y la tinta china...La modelo, ya me lo perdonareis, era la que tenía más a mano.



Today I've left the brushes and the ink into the drawer... I'm sorry, but I took the closest model I had. Illustration Carme Sala.

3 comentaris:

  1. no vull acabar l´ any sense veure el meu blog preferit

    ResponElimina
  2. Hola MªCarme, estava pensant amb lo que avui ens explicaves sobre la noia de Madrid a la que l'hi has comprat el penjoll i he entrat en el teu bloc i he comprovat una cosa que fins ara no m'havia adonat, tot està en català i anglès amb lo que, possiblement, t'estàs tancant portes en un mercat el suficientment ampli com per no oblidar-lo. Com ho veuries canviar l'anglès per espanyol? Es sols un comentari i ja saps que de català en soc un rato, però no sé, no sé.

    ResponElimina
  3. Tens tota la raó, jo ho penso desde el primer dia...però com que no creia arribar a gaire gent vaig decidir fer servir la meva llengua i una altra que és la més comuntment usada en la comunitat Etsy a la que pertanyo. Tan de bò, els traductors de Google fossin tan bons que no fés falta fer tantes versions! Moltes gràcies pel consell...és molt ben rebut. Una abraçada.

    ResponElimina

Si has passat per aquí i vols afegir alguna cosa o donar la teva opinió, estaré molt contenta de llegir-te i fins i tot de contestar-te; Gràcies!