dissabte, 9 de gener del 2010

House Doctor



Totel les imatges pertanyen a House Doctor
All images from House Doctor

He descobert recentment, aquesta marca danesa especialitzada en objectes de decoració, i no puc evitar posar-la al blog, tot i que no rebré res a canvi d'aquesta publicitat...és llàstima, perquè tenia una llarga llista de ítems que no em faria res tenir per casa i que estaria totalment disposada a provar ;-)
Bé a falta dels ítems, intentaré (de moment) conformar-me amb els ambients tan inspiradors amb què a la seva web ens presenten una pila de productes d'estil  bohemi-reciclat, que almenys a mi, em fan caure la baba.
Us recomano fer una ullada al seu web House Doctor, i si us agrada tan com a mi podeu provar d'adquirir algún dels seus objectes a través de Hogar Nórdico que és qui distribueix la marca desde Barcelona.
Feliç cap de setmana a tots.

He descubierto recientemente, esta marca danesa especializada en objetos de decoración y no puedo evitar ponerla en mi blog a pesar de saber que no recibiré nada a cambio de mi publicidad...es lástima, porqué tenía una larga lista de ítems que no me importaría para nada tener en casa y que estaría totalmente dispuesta a probar ;-)
Bueno, a falta de ítems, intentaré de momento conformarme con los ambientes tan inspiradores con que en su web nos presentan esta colección de productos de estilo Bohemio-reciclado, que al menos a mi...me hacen caer la baba.
Os recomiendo echar una ojeada a su web House Doctor, y si os agrada tanto como a mi, podeis probar de adquirir alguno de los objetos de su colección a través de Hogar Nórdico  que es quien distribuye la marca desde Barcelona.
Feliz fin de semana a tod@s.

I have recently discovered this danish brand with a collection full of stylish ideas, that I cannot resist to post in my Blog. It's a pitty that I give publicity to them for free, because I've got a looong list of items I would be pleased to test at home ;-)
Well,for the moment, I will be content to get inspiration looking at his online catalog and his bohemian  interiors, through wich they present a big range of exquisite products. In Spain this brand is retailed by Hogar Nórdico. Enjoy and have a happy weekend!

1 comentari:

Si has passat per aquí i vols afegir alguna cosa o donar la teva opinió, estaré molt contenta de llegir-te i fins i tot de contestar-te; Gràcies!