dilluns, 17 d’octubre del 2011

Es busca

Póster del Festival d'enguany, signat per América Sánchez

El 24 Festival de Blues que se cel.lebra a Cerdanyola del Vallès, té enguany un póster signat per l'artista argentí Amèrica Sánchez, que ja ha activat totes les meves alertes, per tal d'aconseguir-lo. 
A més d'una temptadora programació musical en motiu del Festival, s'ha presentat una mostra al MAC (Museu d'Art de Cerdanyola) on es recullen, el dibuix original i els esbossos del disseny del preuat cartell; tinc previst aterrar en breu a la citada exposició, per emportar-me'n totes les mostres gràfiques que trobi.

Podeu consultar aquí tota la informació, relacionada amb aquest Festival.

SE BUSCA

El 24 Festival de Blues que se celebra en Cerdanyola del Vallès, tiene este año un póster firmado por el artista argentino América Sánchez, que ya ha activado todas mis alertas, para conseguirlo.

Además de una tentadora programación musical, se presenta una muestra en el MAC (Museo de Arte de Cerdanyola) en la que se recogen, tanto el dibujo original cómo los bocetos del diseño del preciado cartel; tengo previsto aterrizar en breve a la citada exposición con la esperanza de recojer tantas muestras gráficas como pueda.

Podéis consultar aquí toda la información, relacionada con este Festival.


27 comentaris:

  1. Mm! Això pinta molt bé! Si hi puc i vindré a fer una ullada i a obrir d'allò més les meves orelles.

    Salutacions, gràcies per la informació.

    ResponElimina
  2. JOEL ARTIGAS: No es mereixen! Com tú molt bé dius tot fa pensar que a aquest Festival, cal anar-hi amb els ulls i les orelles ben obertes :-)

    Salutacions.

    ResponElimina
  3. Ais, maleta, quinzuzto... Molt impactant, necessito més info, ja saps que jo sóc una ignorant :-)

    ResponElimina
  4. ANA PRINCESA DEL GUISANTE: Exacte! Impactant és l'adjectiu!
    Ara que el blues ja no és patrimoni exclusiu dels músics negres, aquesta enorme mà negra que insinúa tocar un saxo...és com tú dius, impactant!

    I d'ignorant res...tot és qüestió de gustos musicals i/o gràfics :-)

    Petonisss

    ResponElimina
  5. TRACY: Y mira que yo, que estoy a poquísimos quilómetros, ¡por poco me lo pierdo! Me ha ido de un pelo...pero esta vez no se me escapa :-)

    ResponElimina
  6. L'América Sánchez ha aportat moltes bones idees al cartellisme del país. Té uns quants cartells antològics i sembla que sempre sap connectar amb el tema. Aquest també em sorprèn, que ja és difícil sorprendre amb un cartell...

    ResponElimina
  7. LLUÍS BOSCH: En la meva opinió crec que el Festival de Blues, no podia tenir millor reclam que aquest; Una imatge potent, atractiva i suggerent.
    Només cal buscar el seu nom a google imatges, per trobar la gran quantitat de dissenys que ens han seduït a tots.

    ResponElimina
  8. Un cartell espectacular. Tens raó en voler-lo tenir :)

    ResponElimina
  9. CLÍDICE: En qüestió de disseny gràfic, la meva gula és insaciable! A veure si l'aconsegueixo! :-)

    ResponElimina
  10. l'America Sànchez es un clàssic del disseny gràfic. Aquest cartell m'agrada molt. I pensar que es el que va dissenya el logotip de El Vibora.

    ResponElimina
  11. ARIS: El millor de compartir les troballes és que sempre s'aprenen coses noves dels seguidors; No tenia ni idea que hagués dissenyat el logo de El Víbora...avui ja me'n puc anar a dormir ;-)

    ResponElimina
  12. Que ben trobat que està aquest cartell amb el fons tan blue! Té una força comunicativa brutal, transmet molt. No coneixia l'artista que l'ha fet! He estat mirant pel google i m'agrada el dibuix de les bosses de Vinçon que va fer, que també tenen una mà.

    Una abraçada.

    ResponElimina
  13. BARCELONA M'ENAMORA: Jo encara guardo bosses de Vinçon dissenyades per l'America Sánchez, de fa un munt d'anys, perquè els seus dissenys mai em deixen indiferent :-)

    I ara que ho dius, aquest blau Ducados del fons, gairebé em recorda al Cel d'algún d'aquells matins radiants a Barcelona, quan el vent fort no deixa ni un núvol posat...encara, que no és el més habitual!

    Una abraçada!

    ResponElimina
  14. Espaterrant aquesta combinació blau-negre!

    ResponElimina
  15. LEBLANSKY: Jo encara diria més: espaterrant! hahaha! :-)

    ResponElimina
  16. Em pensava que era el darrer fetitxista que quedava al món però veig que no estic sol!

    ResponElimina
  17. GALDERICH: Ui, jo també estic fatal!

    Ei...Demà miraré d'aconseguir algún póster, tú quants en vols?? :-)

    ResponElimina
  18. Quina gràcia em fas! Estic segura que hi aniràs a Cerdanyola amb l'excusa de sentir algun "live" però amb la doble intenció d'arrencar tots els cartells que et trobis :)
    O demanar-los a l'Ajuntament, és clar...
    Ara en serio, és xulo.

    ResponElimina
  19. MELOENVUELVEPARAREGALO: A tú, no et puc enganyar...en principi, aniré per la via diplomàtica, però si no l'aconsegueixo, per Tutatis que n'arrencaré un! :-)

    PS: a Sabadell no ho vaig poder fer, perquè estaven engantxats amb cola! Catxins!

    ResponElimina
  20. Quin cartell tant fantàstic, amb una força visual brutal! Quina envejota saber-ne tant...i tenir un nom tan original! De petita em tenia intrigada pq durant temps vaig pensar que era una dona :D

    Per cert, felicitats pel primer premi dels Cats2011!!!No m'hi havia fixat fins avui!!!

    ResponElimina
  21. APANONA: Sí, l'América, no només es distingeix pels seus brillants dissenys...el seu nom (pseudònim de Juan Carlos), ja fa preveure que deu ser un tipus ben original!

    Moltes gràcies Apanona, ja no em queda cava, però...et faig un cafè amb llet i melindros?

    :-)

    ResponElimina
  22. Un bon cartell gràfic passant per el Pop Art. Celebro que t’apuntis a l’afició del Blues! Jo també en soc un gran amant. Es per mi una de les primeres revolucions de la musica negra i principis del Jazz. A disfrutar-ho!!

    ResponElimina
  23. JOAN SERINYÀ: M'encanta el blues! però malauradament, no vaig poder aprofitar les magnífiques actuacions que tenien preparades per l'ocasió, per raons de feina. T'asseguro que si puc, l'any que vé no me les perdré.

    Això sí: el póster ja el tinc! :-)
    Prova superada!

    Petons

    ResponElimina
  24. Saps què pots fer? Mirar de posar-te en contacte amb ell.
    Va ser el dissenyador, l´últim, del diari independent de Més Vilaweb, d'en Vicenç Partal & Maresma. TRuca a Vilaweb a veure què, no?
    La primera mostra que vaig veure d'ell, una exposició de pernils, de fotos. La meva mare va flipar. L'última va ser d'embotits!

    ResponElimina
  25. El veig per tot arreu al meu poble i el trobo ideal pel tema que anuncia. Mai milllor escollit!

    I com m'agradaria passar me encara que fós una estoneta! ;)

    ResponElimina
  26. MORTADEL.LA: Ei! Que m'havia descuïdat de contestar-te! Ets un sol, moltes gràcies per la idea...però per fi, ja l'he aconseguit! Ara només em cal trobar un marc tan, tan gran! :-)

    Petonets Mortadel.leta!




    MES CAPRICES BELGES: Va anar d'un pèl, que em quedo sense...i allà on el vaig recollir, hi havia un ambientasso blusero, que feia caure d'esquena!

    L'any que vé, he de mirar d'anar a Cerdanyola abans, i a més de pispar el pòster (si s'escau), poder escoltar una mica de Blues!

    Una abraçada!

    ResponElimina

Si has passat per aquí i vols afegir alguna cosa o donar la teva opinió, estaré molt contenta de llegir-te i fins i tot de contestar-te; Gràcies!